ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΚΑΙΡΟΣ: Θα κρατήσουμε ομπρέλα αύριο, Τετάρτη

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας,
στα ηπειρωτικά καθώς επίσης στα κεντρικά και βόρεια νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, περιμένουμε την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τις μέγιστες στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνούν τους 26, από 18 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα εκδηλωθεί βροχή ή καταιγίδα, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και κατά περιόδους βόρειοι σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Πηγή


tro-ma-ktiko
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: