ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Συνεχίζει στον Θεσπρωτό ο Μανώλης Σκούφαλης

Συνεχίζει στο Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας την καριέρα του ο Μανώλης Σκούφαλης
«Ο Α.Σ. Θεσπρωτός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συνήψε συμφωνία για συνεργασία ενός έτους με το γνωστό ποδοσφαιριστή Μανώλη Σκούφαλη».


Who is who
O Μανώλης Σκούφαλης είναι γεννημένος στις 21 Αυγούστου 1978 και έχει αγωνιστεί σε Δόξα Βύρωνα, Κοζάνη, Αθηναϊκό, Ακράτητο, Κέρκυρα, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκη Βόλου και Αχαρναϊκό.


Σκούφαλης: «Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και θα τους δικαιώσω»
Μετά τη συμφωνία με το Θεσπρωτό ο Μανώλης Σκούφαλης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γόγολο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στις μεταξύ μας συζητήσεις καθώς και τον προπονητή κ. Σέμο που μου έδωσε να καταλάβω πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να βρίσκομαι στην ομάδα.

Πιστεύω ότι ο Θεσπρωτός αλλάζει σελίδα και οργανώνεται σε διαφορετική βάση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αισθάνομαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας και συντελεστής της αλλαγής που επιχειρείται.
Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο και γνωρίζω ότι οι στόχοι μπαίνουν μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στον κ. Σέμο, που κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα ως πρώτος προπονητής, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει».

gianninasports

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: