ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Τι δεν αντέχει στην Αθήνα η Θεσσαλονικιά Ελένη Τσολάκη;

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη, ερχόμενη στην Αθήνα για να εργαστεί στον Alpha, στην Ελένη Τσολάκη έλειψαν οι...
γονείς, οι φίλοι της αλλά και η πόλη της!

Με τον γενέθλιο Ερμή της στους Ιχθύες, ζώδιο που αρέσκεται στου χαλαρούς ρυθμούς, η Ελένη Τσολάκη στη Θεσσαλονίκη βρισκόταν στο φυσικό της περιβάλλον! Οι μετακινήσεις στο κέντρο της συμπρωτεύουσας είναι εύκολες και η «απόδραση» στην προκυμαία του Θερμαϊκού κόλπου είναι μόνο μερικά χιλιόμετρα, ακριβώς όπως ταιριάζει στον ανέμελο και υδάτινο Ερμή της στους Ιχθύες!

Ο Ερμής, που συμβολίζει τις μετακινήσεις, στο ωροσκόπιο της Ελένης Τσολάκη, εκτός ότι βρίσκεται στους Ιχθύες κάνει και τετράγωνο με τον αντιδραστικό Ουρανό! Όψη, που δείχνει ότι αν αυτές δεν είναι, όπως ορίζει η θετική πλευρά των Ιχθύων, ήρεμες και αγχολυτικές, αλλά χαώδεις, όπως δείχνει η αρνητική τους, τότε την πιάνει... μεγάλος εκνευρισμός!

Ερχόμενη λοιπόν στην Αθήνα, που η αταξία, η σύγχυση και το άγχος κυριαρχούν τόσο στους ρυθμούς της ζωής όσο και στις μετακινήσεις, η Κριός παρουσιάστρια δήλωσε ότι αυτό που την ενοχλεί στην πρωτεύουσα είναι οι αποστάσεις και εξήγησε ότι δυσκολεύτηκε να συνηθίσει να κινείται στην πόλη!

astrology.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: