ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 20 Ιουλίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ θα εφαρμόσει η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, στην περιοχή της κοιλάδας των Τεμπών, με στόχο την...
αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που πιθανόν - όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της- θα προκληθούν από την ομαδική είσοδο των οχημάτων, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας.

Στις ρυθμίσεις αυτές περιλαμβάνεται η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

Επίσης, τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στην ΝΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.

directNEWS.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: