ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Η «νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη» είναι εδώ! Δείτε την

Την καρδιά της άνοιξε στο περιοδικό «Λοιπόν» και στην δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού η...
Τέτα Καμπουρέλη, παραχωρώντας μια συνέντευξη για όλους και για όλα. 


Η Τέτα Καμπουρέλη επίσης δεν δίστασε να μιλήσει για την πρόταση που έχει δεχτεί να ενσαρκώσει την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, την οποία θαυμάζει ιδιαίτερα εδώ και πολλά χρόνια.

Θα υποδυθείς την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε reality παιχνίδι; Ο Αλκίνοος Μπουνιάς με έχει προτείνει να υποδυθώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη, επειδή την φέρνω λίγο στην τσαχπινιά της. Θα γίνει ένα reality, με 12 γυναίκες, στο οποίο θα ψηφίζει το κοινό την αποχώρηση κάθε φορά. Ακόμα δεν έχουν βρει τον σεναριογράφο και τον παραγωγό. Έχω περάσει από casting, τους άρεσα πολύ. Τραγούδησα, χόρεψα, Κάναμε ένα απόσπασμα όπου έκανε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ο άνδρας μου. Όλα αυτά είναι υπό συζήτηση και γνωρίζω ότι θα βγει τον Αύγουστο, αν είναι τελειοποιημένο.

Την κριτική την σκέφτηκες, δεν την φοβάσαι; Όχι, δεν φοβάμαι τίποτα, να πουν ό,τι θέλουν. Γεννήθηκα με το όνομα Αλίκη, μου αρέσει, την θαύμαζα πολύ, είναι το είδωλο μου. Της είχα φτιάξει μια φορά τα νύχια, δεν πρόλαβα δεύτερη. Την γνώρισα μεγάλη και ήταν άρρωστη τότε. Μάλιστα, όταν την είδα, μου είπε: ¨Μου μοιάζει κιόλας». Μου είπε ότι της μοιάζω στον χαρακτήρα, στα μάτια, στα χείλια, έχουμε και ίδια άκρα. Για μένα δεν έχει πεθάνει. Την βλέπω συνέχεια στην τηλεόραση, μου αρέσουν οι ατάκες της, την μιμούμαι.


arouraios.gr ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: