ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Δείτε την κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, με μπικίνι! Καίει καρδιές

Χαμός γίνεται στα social media με μια φωτογραφία της Μαργαρίτας Παπανδρέου, κόρης του Γιώργου Παπανδρέου, στην παραλία με το μπικίνι της.

Η εικόνα αυτή έρχεται μαζί με...
την είδηση ότι η Μαργαρίτα ανεβαίνει στην πασαρέλα!

Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, η όμορφη μοναχοκόρη του πρώην πρωθυπουργού μπορεί να σπούδασε βιολογία, φαίνεται όμως ότι αγαπά ιδιαίτερα την μόδα και τα 12ποντα!

Όπως γράφει η Real Life (Real News), η 24χρονη φοιτήτρια αφού πήρε πτυχίο από πανεπιστήμιο του Λονδίνου στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα για το μεταπτυχιακό της, αρπάζοντας την ευκαιρία, αφού βρήκε μια θέση ερευνήτριας στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας.

Στο «ντι-εν-έι» (dna) της όμως μάλλον υπάρχει και το… μόντελινγκ, γι αυτό και η Μαργαρίτα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ιδέα να φωτογραφηθεί στην ειδυλλιακή λίμνη Μπελέτσι στην Πάρνηθα για γνωστό οίκο γυναικείων ρούχων. 


Αν και δεν την έχουμε δει μέχρι τώρα να ποζάρει επαγγελματικά και να περπατάει πάνω σε πανύψηλες γόβες, η κόρη του κυρίου Παπανδρέου είναι αντικειμενικά μια… θεά!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: