ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Της είπαν ότι πεθαίνει από καρκίνο, κανόνισε την κηδεία της και τελικά…

Ίσως μία από τις πιο τραγικές καταστάσεις που μπορεί ένα άτομο να βιώσει
Είναι γνωστή η φράση, άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε, αλλά...
είναι και μερικά, τα οποία όπως και να το κάνεις, είναι τραγικά! Όχι μόνο αυτά που είναι ικανά να κοστίσουν ανθρώπινες ζωές, τα οποία δυστυχώς γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται, αλλά και αυτά τα οποία αφαιρούν την ψυχική και συναισθηματική υγεία ενός ανθρώπου, επηρεάζοντας όχι μόνο τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του.
Ένα τέτοιο λάθος έγινε και στην περίπτωση της Denise Clarke, μητέρας 2 μικρών αγοριών, η οποία δύο χρόνια πριν, δηλαδή στα 32 της, διαγνώστηκε με καρκίνο στη λεκάνη και μάλιστα σε τελικό στάδιο. Οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά, και της είπαν ότι δεν μπορούσε να γίνει απολύτως τίποτα, και πως απλά θα περίμενε να πεθάνει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2009 είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας κατά τη διάρκεια μάλιστα της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Τότε είχε αναγκαστεί να γεννήσει πρόωρα προκειμένου να ξεκινήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα θεραπείες και τελικά, κατάφερε έπειτα από πολλή ταλαιπωρία να νικήσει την ασθένειά της.

Οπότε, όταν πληροφορήθηκε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει, κατέρρευσε και αποφάσισε να περάσει όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά τις τελευταίες της στιγμές με τους 2 της γιους, Harvey και Luca. Δεδομένου μάλιστα, ότι οι γιατροί της απαγόρευσαν να κάνει χημειοθεραπείες, επειδή ο οργανισμός της ήταν ήδη αρκετά καταπονημένος από την προηγούμενη φορά, αποφάσισε να κλείσει θέση σε ένα θεραπευτικό κέντρο της Ισπανίας, έγραψε γράμματα στα παιδιά της για να τη θυμούνται και… κανόνισε και την κηδεία της.

Ωστόσο, έπειτα από 2 χρόνια, και αφού συνέχιζε να αισθάνεται καλά, αποφάσισε να ξανακάνει εξετάσεις για να δει τι συμβαίνει. Τότε ήταν λοιπόν, που οι γιατροί της αποκάλυψαν ότι έγινε ένα τραγικό λάθος, και πως αυτό που πίστευαν ως κακοήθη όγκο, ήταν η ζημιά που είχαν υποστεί τα όργανά της, λόγω της υψηλής ακτινοβολίας που είχαν λάβει κατά την προηγούμενη θεραπεία της.
«Όταν μου είπαν τα νέα η μητέρα μου ξέσπασε σε κλάματα, κι εγώ άρχισα να γελάω δυνατά! Ένιωσα ανακουφισμένη και το ίδιο και τα παιδιά μου όταν τους το ανακοίνωσα. 
Ωστόσο, θα κινηθώ νομικά, γιατί από ένα λάθος τους, η ζωή μου, αλλά και της οικογένειάς μου, τα τελευταία 2 χρόνια, έγινε κυριολεκτικά κόλαση».
Και ποιος να την αδικήσει;

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: