ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΣΑΛΟΣ στα Μάλια από τον ημίγυμνο χορό Βρετανού τουρίστα μέσα σε εκκλησία!

Εκτός ορίου είναι πλέον οι τουρίστες που καταφθάνουν στα Μάλια! 
Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής μιας… έξαλλης κατάστασης, είναι ένας Βρετανός τουρίστας…


Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με το iefimerida.gr, αναστάτωσε τα Μάλια, όταν την περασμένη Κυριακή το πρωί, εισέβαλε στην κεντρική εκκλησία ημίγυμνος και άρχισε να χορεύει… ντίσκο!

Εμβρόντητοι οι πιστοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα, αλλά και οι ιερείς, δεν πίστευαν στα μάτια τους την ενέργεια του έγχρωμου Βρετανού τουρίστα, ο οποίος πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών, ξεγυμνώθηκε και μπήκε στο ναό!

Ο π. Εμμανουήλ Βασιλάκης, μιλώντας στην “Πατρίς” αναφέρει πως λίγο πριν την εισβολη, κάποια άτομα για να σπάσουν πλάκα, του είπαν ότι η εκκλησία ειναι ντισκοτεκ.

“Αρχικά μπήκε μέσα στην εκκλησία και κατευθύνθηκε στο κέντρο του ναού. Πήγε στον ψάλτη, του έδειχνε τους κολιέδες του και του πήρε το μικρόφωνο. Έκατσε μεσα στη μέση, σήκωνε χέρια και πόδια και τα κουνούσε άγαρμπα, χωρίς να μιλάει. Όταν προσπάθησε να μπει στο Ιερό, του είπαμε ότι απαγορεύεται, αυτός κάτι είπε, σαν να μούγκρισε και ο δεύτερος ιερεας του έδειξε ότι πρέπει να φύγει. Τον έπιασαν δύο Μαλιώτες, αλλά επειδή ήταν δυνατό παιδί, χρειάστηκαν άλλα 5 άτομα για να τον βγάλουν έξω από την εκκλησία”, αναφέρει ο π. Εμμανουήλ.
tro-ma-ktiko
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

''Έγχρωμος''? Δηλαδή σκυλοαράπης! Νά τόν χαίρετε ή Βρεττανία τόν ''Βρεττανό'' της!