ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Εθνικός Φιλιππιάδας: Στην Αναγέννηση Άρτας ο Παναγιώτης Γεωργίου

Στην Αναγέννηση Άρτας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Γεωργίου, ωστόσο με επιστολή του ευχαρίστησε τον Εθνικό Φιλιππιάδας για τα όσα έζησε εκεί.

Ο Παναγιώτης Γεωργίου, είχε μόνο...
καλά λόγια να πει για τον Εθνικό, τους φιλάθλους, τους προπονητές του και την διοίκηση, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Φιλιππιάδα.

Αναλυτικά:
«Μετά από μια αγωνιστική πορεία ενός έτους αποκλειστικά στον Εθνικό Φιλιππιάδας και τη λήξη πλέον της συνεργασίας μου με το συγκεκριμένο σωματείο, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια θερμές ευχαριστίες στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Λιόντο και το υπόλοιπο Συμβούλιο, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν για να στηρίξουν αυτή την ομάδα και κατά συνέπεια εμάς, τον Προπονητή μου κ. Γιώργο Γιάννο για τις πολύτιμες συμβουλές που μου έδωσε και τις εμπειρίες που αποκόμισα εφόσον πίστεψε σε μένα, δίνοντάς μου κάθε ευκαιρία να αξιοποιήσω και να βγάλω τον ποδοσφαιρικό μου εαυτό, τον βοηθό Προπονητή κ. Γιώργο Ιωάννου, τους συμπαίχτες μου ευχόμενος καλή συνέχεια και σ' αυτούς καθώς επίσης και τους Wild Storks και γενικά τον υπέροχο κόσμο της Φιλιππιάδας που με τίμησαν και με ώθησαν μέσα από την παρουσία τους να παίρνω δύναμη και να στηρίζω αυτή την ομάδα έχοντας οι ίδιοι τη θέληση και τη δύναμη να μας στηρίζουν και στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές. 

Εύχομαι στο καινούριο Συμβούλιο που απαρτίζεται από αξιόλογους ανθρώπους να βρουν δύναμη να συνεχίσουν αυτή την όμορφη μα παράλληλα και δύσκολη προσπάθεια σε κάθε επίπεδο. 

Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε. 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς όλους εσάς και φανερούς και αφανείς ήρωες της ομάδας αυτής. 
Εις το επανιδείν».

onsports.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: