ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ποντάρουν στο Λόττο του αριθμούς του μοιραίου Βοeing!

Στην τραγωδία της πτήσης MH17 με το Boeing 777 που κατερρίφθη στις 17 Ιουλίου αναζητούν την ευκαιρία για να γίνουν πλούσιοι πολλοί Μαλαισιανοί, παίζοντας στο Λόττο αριθμούς ή συνδυασμούς αριθμών που σχετίζονται με την τραγωδία.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters η αυξημένη ζήτηση των αριθμών αυτών, ανάμεσα στους οποίους οι αριθμοί 17, 1717, 777 και 298, ανάγκασε πολλές εταιρείες στοιχημάτων στη χώρα να αρνούνται πλέον το ποντάρισμα σε αυτούς.

Ανάμεσα στις εταιρείες που αρνούνται το ποντάρισμα στους αριθμούς 1717 και 777 οι Da Ma Cai, Toto και Magnum, υποστηρίζοντας ότι ο αριθμός έχει «ξεπουλήσει».

Ο τζόγος είναι ιδιαίτερα δημοφιλές «άθλημα» στη Μαλαισία, ενώ πολλοί Μαλαισιανοί θεωρούν ότι οι αριθμοί που σχετίζονται με κακοτυχίες, όπως είναι ένα αεροπορικό δυστύχημα, φέρνουν καλή τύχη.


Ο σεβασμός προς τους 298 νεκρούς δεν είναι το κίνητρο πίσω από την απαγόρευση του πονταρίσματος σε αυτούς τους αριθμούς από τις αλυσίδες πρακτορείων. «Αν βγουν αυτοί οι αριθμοί, οι εταιρεία θα πρέπει να πληρώσει υπερβολικά μεγάλα ποσά», παραδέχεται αποστομωτικά ένας υπάλληλος στο Reuters.

Reuters
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: