ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Βρετανίδα τουρίστρια μιλά για τα OPΓΙΑ στον Κάβο της Κέρκυρας! «Έχω κάνει σeξ με 10 άνδρες μέσα σε…»

Ποιο Magaluf; 
Ο Κάβος στην Κέρκυρα! 
Μία Βρετανίδα τουρίστρια χλευάζει τη συμπατριώτισσά της που έκανε επίδειξη των γλωσσικών ικανοτήτων της σε...
24 άνδρες στη διάσημη πλέον περιοχή ακολασίας της Μαγιόρκα και υπερηφανεύεται για τις δικές της επιδόσεις στη χώρα μας!

«24 δεν είναι τίποτα. Και μάλιστα για ένα ποτό 2 λιρών; 
Έχω πάει με 10 μέσα σε μόλις μία εβδομάδα», υποστηρίζει η Vicky Summers, η οποία χωρίς κανέναν ενδοιασμό παραδέχεται πως προσφέρει στoματικό έpωτα σε αγνώστους!

Η 22χρονη ξανθιά αποκάλυψε μάλιστα πως τις πιο… πικάντικες διακοπές της τής έχει περάσει στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στον Κάβο, όπου «σερνόταν» μεθυσμένη στα clubs της περιοχής έπειτα από κατανάλωση λίτρων βότκας!

«Είναι φυσιολογικό για τα νεαρά κορίτσια να γδύνονται και να γίνονται άτακτα στις διακοπές για λίγα δωρεάν ποτά. Το βίντεο στο Magaluf δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχω δει», υποστηρίζει η Βίκυ, η οποία εργάζεται ως μοντέλο στο νότιο Λονδίνο, προσθέτοντας πως έχει παρακολουθήσει ζωντανά αρκετούς διαγωνισμούς στoματικού έpωτα!

«Μερικοί το βρίσκουν αηδιαστικό, ωστόσο οι περισσότεροι άνθρωποι στις διακοπές τους θέλουν να κάνουν σeξ με όσο περισσότερους διαφορετικούς ανθρώπους μπορούν», συμπληρώνει, υπογραμμίζοντας πως όλα πρέπει να γίνονται με την απαραίτητη προφύλαξη! Πάλι καλά!

Η Βίκυ ήταν μόλις 16 ετών όταν πέταξε στην Ισπανία για τις πρώτες διακοπές της χωρίς τους γονείς της. Κάθε βράδυ την έβρισκε μεθυσμένη να μαθαίνει ξένες… γλώσσες σε αγνώστους μέσα στις τουαλέτες των κλαμπς. Από όταν ωστόσο γνώρισε το σύντροφό της πριν 18 μήνες, δεν έχει ξαναπάει διακοπές με τις φίλες της. Κυρία! Παρόλα αυτά ανυπομονεί να επισκεφθεί το Magaluf τον επόμενο χρόνο, καταλήγοντας: «Το βίντεο αυτού του κοριτσιού το έκανε σίγουρα πιο ενδιαφέρον».


thrix.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: