ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Σοκ στην Γερμανία (pics)

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας ακόμα Γερμανός ποδοσφαιριστής, ο Αντρέας Μπίερμαν, που έπασχε από κατάθλιψη!

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο,...
το ποδόσφαιρο της χώρας θρηνεί τον θάνατο του άλλοτε παίκτη των Σαν Πάουλι και Ουνιόν Βερολίνου, ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε σε ηλικία 33 ετών, μετά από ιστορικό κατάθλιψης...

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μπίερμαν είχε παραδεχθεί ότι υπέφερε από κατάθλιψη για πολλά χρόνια. Είχε δώσει συνεντεύξεις μετά την αυτοκτονία του τερματοφύλακα του Ανόβερου και της εθνικής Γερμανίας, Ρόμπερτ Ένκε (έκανε και αυτός θεραπεία για την κατάθλιψη). Όταν λοιπόν ο κόσμος μάθαινε συγκλονισμένος τις λεπτομέρειες για την αυτοκτονία του Ρόμπερτ Ένκε, ο Αντρέας Μπίερμαν αποκάλυπτε τον δικό του... Γολγοθά!

Τελικά, μερικά χρόνια αργότερα, ο Μπίερμαν βρέθηκε νεκρός. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, όπως έκαναν γνωστό οι Σπαντάουερ Κίκερς, τελευταία ομάδα του 33άχρονου παίκτη, ο αμυντικός προχώρησε στο απονεννοημένο διάβημα.

«Είμαστε βαθύτατα σοκαρισμένοι», δήλωσε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Γκίντερ Χάγκεντορν.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ουνιόν Βερολίνου, Ντιρκ Τσίνγκλερ, τόνισε: «Πολέμησε σκληρά και γενναία ενάντια στην ασθένειά του, αλλά δεν μπορούσε να κερδίσει τη μάχη. Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι. Τα συλλυπητήριά μας και η βαθύτατη συμπάθειά μας πηγαίνουν στους συγγενείς του Αντρέας Μπίερμαν».

Ο Μπίερμαν αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ουνιόν Βερολίνου στο περιφερειακό πρωτάθλημα και για τη Σαν Πάουλι στη β’ κατηγορία της Γερμανίας. Μετά το θάνατο του Ένκε, ο Μπίερμαν παραδέχθηκε ότι έκανε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας.
Εμφανίστηκε σε εκπομπές της γερμανικής τηλεόρασης για να μιλήσει για την ασθένειά του και τη θεραπεία, στην οποία υποβαλλόταν, στις οποίες εξέφραζε την ελπίδα η δημοσιοποίηση του προβλήματός του να σπάσει τα ταμπού στην κοινωνία γύρω από την κατάθλιψη.





pamesports.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: