ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Τρίκορφο: Ένα πανηγύρι όπως παλιά!!! (VIDEOS)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιουλίου το Πανηγύρι – 1ο Αντάμωμα των απανταχού Τρικορφιωτών. Το γλέντι έγινε στην καινούρια πλατεία -στολίδι του χωριού μας- στον περιβάλλοντα χώρο του...
Δημοτικού μας Σχολείου, όπου βρίσκονται υπό περαίωση τα έργα ανάπλασης.

Χωριανοί και φίλοι του χωριού μας κατέφθασαν από όλα τα μέρη της πατρίδας μας και από την ξενιτειά. Μαζευτήκαμε πάνω από διακόσιοι.. Αυτό που ακολούθησε, ήταν ένα γλέντι ατόφιο όπως παλιά. Η 10μελής ορχήστρα με τα χάλκινα, του Γιώργου Μπέτζιου του Μηνά, μας χάρισε έξι ώρες αδιάκοπου γλεντιού, που κράτησε από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Οι εκδηλώσεις συγκίνησης από το αντάμωμα συγχωριανών, που είχαν να ιδωθούν πολλές δεκαετίες, ήταν μοναδικές και ανεπανάληπτες.


Το πρωί της Κυριακής 20 Ιουλίου, ανήμερα του Αη-Λια, ανηφορίσαμε στην κορυφή όπου βρίσκεται το εκκλησάκι, για να τιμήσουμε τον Προφήτη. Μετά το τέλος της λειτουργίας κατεβήκαμε στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας, όπου προσφέρθηκαν σε όλους καφέδες και γλυκίσματα.


Την όλη εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τρικόρφου με την Τοπική Κοινότητα. Όλοι μας εκφράσαμε την ικανοποίησή μας στην Πρόεδρο του Πολιτιστικού μας Συλλόγου κ. Χαρούλα Τσώνη και στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τρικόρφου κ. Χριστόδουλο Μπούσιο, για την εξαιρετική αυτή διοργάνωση.


Το απόγευμα, όταν ήλθε η ώρα του αποχωρισμού, δώσαμε την υπόσχεση για το 2ο Αντάμωμα των απανταχού Τρικορφιωτών στις 20 Ιουλίου του 2015, του Αη-Λιά και πάλι, στο πανηγύρι του χωριού μας.




Θα είμαστε όλοι εκεί…

http://pekp.gr/?p=55750

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: