ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΠΑΟΚ-Ιντερ 0-0 (videos)

Στο τελευταίο, μεγάλο τεστ πριν τα διπλά παιχνίδια με την Ζίμπρου, ο ΠΑΟΚ ικανοποίησε, αφού έμεινε στο 0-0 με την Ίντερ.

Ο «δικέφαλος» για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι ήταν σχεδόν αψεγάδιαστος στην ανασταλτική του λειτουργία ενώ παράλληλα προσπάθησε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη περιόρισε τους Ιταλούς, σε μόλις μια τελική ανά ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν πέντε με τις τρεις από αυτές να πηγαίνουν στην εστία.

Ο «δικέφαλος» προσπάθησε με την έναρξη του παιχνιδιού να πιέσει ψηλά την Ίντερ και να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη κατάσταση στα «καρέ» της.

Αυτή ήρθε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου όταν ο, κινητικός σήμερα, Σαλπιγγίδης βρέθηκε με χώρο από τα δεξιά και σούταρε με δύναμη με τον γκολκίπερ των «Νερατζούρι» να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Το 3-5-2 με το οποίο παρέταξε την ομάδα του ο Άγγελος Αναστασιάδης απέδωσε τα αναμενόμενα, μιας και θωράκισε αμυντικά τον Δικέφαλο, με την Ίντερ να μην μπορεί να βρει λύσεις.

Οι τμηματική, για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι ενσωμάτωση, των «μικρών» του ρόστερ στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έφερε αλλαγή και στην εικόνα της ομάδας, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει να στέκεται καλά αμυντικά.

Στον αντίποδα, δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια ανάλογη φάση, όπως αυτή του Σαλπίγγιδη στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο τερματοφύλακες συνέχισαν να περνάν ένα ήσυχο βράδυ.

Πάρα την θετική εικόνα του «δικεφάλου» στην «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, φάνηκε για ακόμα μια φορά η ανάγκη ενίσχυσης, που θα ανεβάσει ένα επίπεδο το πολύ δουλεμένο σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη.





seleo.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: