ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ατρόμητος - Πλατανιάς 1-0 [βίντεο]

Το ρόλο του φετινού «πυροβολικού» του Ατρόμητου επιβεβαίωσε… με τη μία ο Θανάσης Παπάζογλου! Στην παρθενική του συμμετοχή, ο Έλληνας φορ...αποδείχθηκε άξιος αντικαταστάτης του Παπαδόπουλου, καθώς...
δικό του τέρμα χάρισε στους Περιστεριώτες τη νίκη επί του Πλατανιά (1-0).

Καλός ρυθμός στον αγώνα, με την ομάδα του Παράσχου να ‘χει δύο δοκάρια (με σουτ του Ναπολεόνι και πέναλτι του Τάτου), την ώρα που οι Κρητικοί πάλεψαν για να πάρουν… κάτι στη δύσκολη πρεμιέρα τους, αλλά επιστρέφουν με «άδεια» χέρια και χάνουν τον Ζουμπουλάκη (αποβλήθηκε) στο επόμενο ματς τους.

Το ματς:
Έχουν περάσει μέρες απ’ το «στραπάτσο» με τη Σαράγεβο, αλλά ο Ατρόμητος έδειχνε να μην έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ. Και γι’ αυτό ο (αρκετά) κεφάτος Πλατανιάς θέλησε να τιμωρήσει την… τρικυμία των πρώτων λεπτών. Με αιχμή του δόρατος τον Γουνδουλάκη να… οργώνει το γήπεδο και τους Ναζλίδη, Τσουράκη να ‘χουν τις ευκαιρίες, οι Κρητικοί έδειχναν να πατούν καλύτερα και να είναι οι μόνοι που απειλούσαν ουσιαστικά για να ανοίξει το σκορ.

Οι Περιστεριώτες, όμως, έχουν και την εμπειρία και την ποιότητα για να χειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Έστω λοιπόν κι αν φτάσαμε στο 20’ για να βγει ολοκληρωμένη επίθεση, ο Παπάζογλου –κόντρα στη ροή του ματς- σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι από κοντά και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, ανοίγοντας κι ο ίδιος τον… προσωπικό του λογαριασμό. Οι Κρητικοί θέλησαν να αντιδράσουν και να συνεχίσουν από ‘κει που σταμάτησαν πριν το τέρμα, αλλά είναι αλήθεια πως είχαν επηρεαστεί απ’ την «ψυχρολουσία». Κι αν δεν ήταν ο Περιστερίδης, ενδεχομένως το σκορ να είχε μεγαλύτερη διάσταση (που έβγαλε σουτ του Καραμάνου).

Απ’ τη μία περιμέναμε συντήρηση και ίσως κάποιο πρόωρο… κλείδωμα, απ’ την άλλη αντίδραση και πιθανή ισοφάριση. Και τα δύο έφτασαν κοντά στο να βρουν εφαρμογή νωρίς-νωρίς στο δεύτερο μέρος. Αλλά το φοβερό σουτ του Ναπολεόνι σταμάτησε στο δοκάρι του Πλατανιά, ενώ και ο Τσέναμο (σε ένα ήσυχο απόγευμα) επενέβη όταν χρειάστηκε σε κεφαλιά του Μπανανά! Αμφότεροι οι προπονητές έκαναν αλλαγές για να πετύχουν τους στόχους τους. Κι όσο ο χρόνος κυλούσε, φαινόταν πως ο Ατρόμητος είναι πιο κοντά στο στόχο του.

Και θα μπορούσε να μην αγχωθεί στα τελευταία λεπτά αν ήταν πιο συγκεντρωμένος, πιο τυχερός, πιο εύστοχος. Στο 83’ ουσιαστικά ο Ναζλίδης κράτησε την ομάδα του στο… κόλπο της «κλοπής» ενός θετικού αποτελέσματος, αποκρούοντας πάνω στη γραμμή, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Τάτος έχασε μεγάλη ευκαιρία να διώξει την όποια αγωνία των καθυστερήσεων. Απ’ την άσπρη βούλα όμως σημάδεψε δοκάρι (σε πέναλτι-αποβολή που κέρδισε ο Γεωργίου απ’ τον Ζουμπουλάκη) και κάπως έτσι έμεινε μέχρι το τέλος το 1-0.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσέναμο, Νάστος, Γιανούλης, Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (67’ Γεωργίου), Ναπολεόνι (75’ Τάτος)

Στον πάγκο: Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Κούρος, Φάμπιο, Μπάλλας

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Νέπλιακ (71’ Ζουμπουλάκης), Μαχαμάτ, Δημήτρης (81’ Τόρες), Μπανάνα, Νούνες, Μενδρινός, Ναζλίδης, Τσουράκης (71’ Μπεριάν), Γουνδουλάκης

Στον πάγκο: Κοκκάλας, Τσοντάκης, Ιτούα, Τετέ

sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: