ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΣΟΚ: Άγρια δολοφονία 15χρονης από κρεοπώλη - Η ανήλικη ήταν θύμα τροχαίου! [βίντεο+φωτο

Σοκ έχουν προκαλέσει στην κοινωνία της Σερβίας οι αποκαλύψεις γύρω από μια υπόθεση δολοφονίας με θύμα ένα 15χρονο κορίτσι...το οποίο αγνοούνταν από τα τέλη του περασμένου Ιουλίου και τελικά,...
η σορός του βρέθηκε θαμμένη σε μια περιοχή έξω από την πόλη Σομπόρ.

Ο δράστης φέρεται να παρέσυρε και να τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του την 15χρονη. Ο υπαίτιος του τροχαίου αντί να βοηθήσει την ανήλικη που δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά, την έσυρε στο αυτοκίνητό του, την έγδυσε, την χτύπησε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια την έθαψε! Από την ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος αναμένεται να αποδειχθεί αν τη βίασε κιόλας!

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας, Νέμποϊσα Στεφάνοβιτς πληροφορώντας την Σερβική κοινή γνώμη για τις λεπτομέρειες αυτού του φρικτού εγκλήματος καθώς και για τη σύλληψη του φερόμενου ως υπόπτου δήλωσε ότι λυπάται που η χώρα του έχει καταργήσει τη θανατική ποινή.

Ως δράστης της δολοφονίας κρατείται από τη Σερβική αστυνομία, ο Dragan Djuric, ένας 34χρονος, κρεοπώλης, ο οποίος σύμφωνα με το balkaninsight, συνελήφθη την Τετάρτη στο Surcin, μια γειτονιά του Βελιγραδίου.

Το inserbia αναφέρει ότι ο ύποπτος μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε στους αστυνομικούς τη δολοφονία της 15χρονης Tijana Juric, από το Μπάιμποκ της βόρειας επαρχίας της Βοϊβοντίνας, η οποία ήταν αγνοούμενη από τις 26 Ιουλίου 3014.

Ο Σέρβος υπουργός Εσωτερικών, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, είπε ότι ο 34χρονος χτύπησε πρώτα το θύμα με το αυτοκίνητό του. Όταν η νεαρή κοπέλα ζήτησε βοήθεια, την έσυρε μέσα στο αμάξι του και αφού την οδήγησε σε τοποθεσία περίπου 10 χιλιομέτρων από το σημείο του ατυχήματος, στην πόλη Σομπόρ, τη δολοφόνησε και την έθαψε!

Ο κ. Στεφάνοβιτς, τόνισε ότι η κοπέλα δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά από το τροχαίο. Ωστόσο, ο δράστης αφού αφαίρεσε τα ρούχα της, της κατάφερε σοβαρά τραύματα και αφού τη σκότωσε, την έθαψε.

Μάλιστα, οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε και βιασμός του θύματος!

Ο Σέρβος υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε τον ύποπτο "τέρας" και πρόσθεσε, ότι ο 34χρονος συνελήφθη μέσα στο κρεοπωλείο του, όπου επεξεργαζόταν κρέας, ήρεμος σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, γεγονός που δείχνει παντελή έλλειψη τύψεων εκ μέρους του.

Στην περίπτωση που ο ύποπτος κριθεί ένοχος για τον φόνο της 15χρονης θα τού επιβληθεί ποινή κάθειρξης 30-40 ετών, σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης της Σερβίας Νίκολα Σελάκοβιτς.

"Στο παρελθόν, για τέτοιου είδους εγκλήματα επιβαλλόταν η θανατική ποινή, αλλά όπως και άλλες ευρωπαϊκές χώρες η ποινή αυτή έχει απαλειφθεί από τον Ποινικό μας Κώδικα. Εμείς, ως μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης, θα πρέπει να σεβόμαστε την Ευρωπαϊκή Χάρτα που απαγορεύει τη θανατική ποινή" εξήγησε ο κ. Σελάκοβιτς.

directNEWS.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: