ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Σάλος σε καλλιστεία της Ρόδου – «Έκλεισε το μάτι στο Νο2 και της είπε ….

Tην επανάληψη διαγωνισμού ομορφιάς, που διεξήχθη πρόσφατα στο νησί της Ρόδου, ζητεί με αναφορά του στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος καταγγέλλοντας παράλληλα ότι υπήρξαν παρατυπίες στην επιλογή των…
ωραιότερων!

Στο αίτημα – καταγγελία του δικαστικού υπαλλήλου, που δημοσιεύει η dimokratiki.gr υποστηρίζονται τα εξής:

«Αξιότιμε Κύριε, εισαγγελέα,
Σαν ελεύθερος πολίτης και θαμώνας του κέντρου που τελέσθηκε στις 9 Αυγούστου 2014, ο διαγωνισμός ομορφιάς και έχοντας έννομο συμφέρον που πηγάζει από το δικαίωμα της διαφύλαξης του δικαίου αισθήματος, το οποίο πρεσβεύετε και σεις, θα ήθελα να σας καταγγείλω τις παρατυπίες του εν λόγω διαγωνισμού.

Στις 10 Αυγούστου 2014, διενεργήθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς σε κέντρο επί της Λεωφόρου Ιαλυσού καθώς παρακολουθούσα εκ του σύνεγγυς, την όλη διαδικασία, υπέπεσε στην αντίληψή μου το παρακάτω γεγονός το οποίο χρειάζεται την παρέμβασή σας, προκειμένου να διαπιστώσετε αν ο διαγωνισμός ήταν νόμιμος.

Γύρω στις 00.15, ημέρα Κυριακή, όταν η κριτική επιτροπή παράδωσε τα αποτελέσματα με τα ονόματα, στην παρουσιάστρια της εκδήλωσης για να τα εκφωνήσει η οποία ήταν όρθια στην γέφυρα της πισίνας και ενώ αναφωνούσε τα ονόματα των υποψήφιων διαγωνισθέντων κοριτσιών, στην μέση περίπου της εκφώνησης πλησιάζει κάποιος κύριος την εκφωνήτρια, και κάτι ανέφεραν μεταξύ τους, και αμέσως μετά δήλωσε η εκφωνήτρια, ότι έγινε ένα ατύχημα και ανακοίνωσε ότι η κατάσταση των αποτελεσμάτων με τα ονόματα των υποψηφίων είχε πέσει μέσα στην πισίνα και σε διάστημα ολίγων λεπτών, το χαρτί αυτό με την ώθηση του νερού πήγε μπροστά στην κριτική επιτροπή, η οποία δεν το έπιασε, ως όφειλε, και συνέχισε την εκφώνηση των ονομάτων με άλλη κατάσταση, και όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, ήταν αντίγραφο της κατάστασης που έπεσε στην πισίνα.

Επειδή από τα γεγονότα που σας εξέθεσα, υπάρχει βαρύτατη υπόνοια ότι η κατάσταση αλλοιώθηκε και έχει αλλαχθεί η σειρά των ονομάτων για δύο συγκεκριμένους απλούς λόγους:
- Το γεγονός περί «ρήξεως» της έγγραφης 1ης κατάστασης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε δίχως, δήθεν, την θέληση της παρουσιάστριας – εκφωνήτριας του προγράμματος που παρουσίαζε, έλαβε χώρα, όταν την πλησίασε κάποιος, άγνωστος για μένα, αλλά γνωστός, προφανώς στους διοργανωτές της εκδήλωσης και
- Οταν το εν λόγω έγγραφο της εν λόγω κατάστασης, με το ρεύμα του αέρα, στο νερό της… πισίνας, παρασύρθηκε «μεταφέρθηκε» το χαρτί πλησίον των κριτών, δεν το έπιασαν ως όφειλαν προκειμένου να το επισυνάψουν στο αντίγραφο της κατάστασης που είχαν ήδη αναγνωσθεί τα ονόματα.

Δεν μπορούσα να επέμβω εκείνη τη στιγμή για να παραλάβω την κατάσταση από το εσωτερικό τοίχωμα της πισίνας, διότι δεν γνώριζα την αντίδραση και θα αποδυνάμωνα με την συμπεριφορά μου, την παρούσα μου καταγγελία.
Επίσης θα πρέπει να ελέγξετε αν τηρήθηκαν περαιτέρω οι νόμιμες διαδικασίες.
Για το γεγονός που σας αναφέρω μάρτυρες είναι η οργανωτική επιτροπή, οι κριτές, οι υποψήφιες του διαγωνισμού, τα ΜΜΕ και οι θαμώνες.
Επειδή υπάρχει υπόνοια ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα και δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.

Αιτούμαι
Την επανάληψη του εν λόγω διαγωνισμού».
Μία από τις διαγωνιζόμενες μάλιστα που νιώθει ότι αδικήθηκε έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook:
«Ήμουν ένα από τα φαβορί που βγήκα αδικημένη.. Η φωτογραφία είναι αυτή.. Είδα το χαρτί που έπεσε στην πισίνα και έναν κύριο που έκλεισε το μάτι στον αριθμό 2 λέγοντας της μπροστά μου εσύ θα βγεις και εκείνη του χαμογέλασε πόνηρα..»

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: