ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Δελτίο καιρού (Κυριακής 24 Αυγούστου 2014): Από τη μέση και κάτω ζέστη, από τη μέση και πάνω ίσως και βροχές

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της...
Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας περιμένουμε την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και έως τους 37 βαθμούς στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο, 24 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η θερμοκρασία θα φτάσει στους 38 ως 39 βαθμούς), 25 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ και το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στον Κορινθιακό μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά και αυξημένα ποσοστά υγρασίας τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ. 


meteo

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: