ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Πώς να χάσετε 2,5 κιλά σε μία εβδομάδα εύκολα και γρήγορα!

Τώρα που οι διακοπές οδεύουν στο τέλος τους, σας έχουμε τα ιδανικά tips για να χάσετε τα κιλά που «φορτωθήκατε».

Αν και ακούγεται περίεργο, υπάρχει ένας απολύτως υγεινός και φυσιολογικός τρόπος για...

να χάσετε τα 2,5 ολόκληρα κιλά σε 7 ημέρες, χωρίς κανένα χάπι ή οποιαδήποτε αλλή χημική ουσία αλλά απλώς κάνοντας κάποιες απλές καθημερινές θυσίες. Ιδού μία διατροφή που αντί να σας βάλει σε στεγανά θα προσαρμοστεί στο δικό σας lifestyle.

-Διαλέξτε τουλάχιστον τέσσερα από τα tips που ακολουθούν και προσπαθήστε να τα εντάξετε στο πρόγραμμά σας για 7 συνεχόμενες ημέρες. Αν αισθάνεστε πολύ αισιόδοξη βάλτε μερικά ακόμα στη καθημερινότητά σας. Τώρα ειδικά που έχουμε γυρίσει οι περισσότεροι με κάποια παραπάνω κιλάκια λόγω των διακοπών θα δείτε ότι αν ακολουθήσετε τα παρακάτω μυστικά σε μία εβδομάδα θα νιώθετε ήδη πιο αδύνατη.

1) Πίνετε κυρίως νερό. Μπορεί να θεωρούνται διαιτητικά όμως τα energy drinks, τα smoothies και η light μπύρα κουβαλάνε παραπάνω από 100 θερμίδες και δεν σε χορταίνουν το ίδιο με ένα φαγητό 100 θερμίδων. Οπότε είναι άχρηστες. Από την άλλη το νερό έχει μηδενικές θερμίδες και πέρα από την προφανή ενυδάτωση της επιδερμίδας βοηθάει να ενεργοποιηθεί πιο γρήγορα ο μεταβολισμός. Αν το βαριέστε, προσθέστε μερικές φέτες λεμονιού ή λίγο μέντα.

2) Αποκλείστε από το διαιτολόγιό σας το λευκό ψωμί και τα μακαρόνια όπως επίσης και όλους τους λευκούς υδαντάνθρακες, όπως το λευκό ρύζι και θα δείτε αμέσως να ξεφουσκώνετε γιατί οι απλοί υδαντάνθρακες αυτών των τροφών δημιουργούν ούσκωμα και ειδικά γύρω από την κοιλιά.

3) Κάντε αεροβική άσκηση μισή ώρα την ημέρα. Κάθε άσκηση που ανεβάζει τους παλμούς σας θα κάψει θερμίδες. Αν επιλέξετε προγράμματα όπως spinning, cardio kickboxing και τρέξιμο σας υπόσχεται ότι θα χάσετε τουλάζισουν 200 με 300 θερμίδες σε μισή ώρα.

4) Πιείτε καφέ μία ώρα πριν γυμναστείτε. Αυτή είναι και η μόνη εξαίρεση στον κανόνα που λέει ότι πρέπει να πίνετε μόνο νερό. Όπως ένας καφές το πρωί σας γεμίζει ενέργεια έτσι κι ένα καφεδάκι πριν την άσκηση σας κάνει πιο παραγωγικό.

5) Κοιμηθείτε μισή ώρα παραπάνω κάθε βράδυ ανεξάρτητα αν κοιμάστε 5 ή 8 ώρες , καθώς θα σας ανανεώσει αρκετά για να κάνετε πιο σοφές επιλογές φαγητών, δηλαδή δεν θα σας ωθήσει να φάτε κάτι γλυκό για πρωινό και δεν θα σας κάνει τόσο νωχελικό ώστε να αποφύγετε το γυμναστήριο. Πέρα από αυτό ένας πιο ξεκούραστος ύπνος (7-8 ώρες είναι το καλύτερο) βοηθάει να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σας.

6) Κάντε μία διατροφική θυσία κόβοντας ένα από τα αγαπημένα σας και πιο θερμιδοφόρα επιδόρπια ή αλμυρά. Αν προσπαθήσετε π.χ. να μην τρώτε chips κάθε μέρα εμ το γεύμα σαςή το σοκολατένιο γλυκό μετά το δείπνο σας. Θα αφαιρέσει αυτόματα εκατοντάδες θερμίοδες από το διαιτολόγιο σας.


instyle.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: