ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Οι 3 πιο απρόσμενες μέθοδοι που θα διώξουν για πάντα την κυτταρίτιδα από πάνω σας

Έχει υπολογιστεί ότι η κυτταρίτιδα είναι κάτι που εμφανίζεται στο 90% των γυναικών, ενώ τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άντρες παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα στην επιδερμίδα τους.


Υπάρχουν πολλές μέθοδοι να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα. 

Οι ακόλουθες 3 μπορεί να είναι ασυνήθιστες αλλά είναι άκρως αποτελεσματικές:
Αγγούρι
Τα αγγούρια ενυδατώνουν και είναι πλούσια σε βιταμίνες. Κόψτε ένα αγγούρι σε ροδέλες και βάλτε τις κατευθείαν επάνω στο σημείο του σώματός σας το οποίο έχει κυτταρίτιδα. Αυτό θα επιτρέψει στα φυτοχημικά στοιχεία του αγγουριού να απορροφηθούν από την επιδερμίδα και να ενισχύσουν το κολλαγόνο που βρίσκεται στο υπόστρωμα. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν άμεσο και μπορεί να δείτε την κυτταρίτιδα να εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια σας.
Πάστα επάλειψης από καφέ
Η καφεΐνη έχει την ιδιότητα να διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, γεγονός που θα προκαλέσει σύσφιξη στον εξωτερικό ιστό του δέρματος. Επιπλέον, η άμεση επαφή του καφέ με το δέρμα θα κάνει το σώμα σας να αποβάλει τοξίνες και να μεταβολίσει γρηγορότερα το λίπος στο υπόστρωμα της επιδερμίδας. Η πάστα επάλειψης από καφέ είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμίξετε καφέ με ένα από τα αγαπημένα σας έλαια (αιθέριο έλαιο ή και αγνό ελαιόλαδο) και να απλώσετε το μείγμα στο δέρμα σας.
Μπάνιο με φύκια
Η θαλασσοθεραπεία είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια και όχι τυχαία. Δοκιμάστε να κάνετε μπάνιο με καυτό νερό και με φύκια που μπορείτε να προμηθευτείτε από ειδικά καταστήματα. Κάντε απαλές εντριβές με τα φύκια στο δέρμα σας. Το ζεστό νερό τα βοηθάει να βγάλουν τις πολύτιμες ουσίες τους που τις απορροφάει το δέρμα. Ειδικά το ιώδιο, που περιέχουν σε μεγάλες ποσότητες, βελτιώνει τη λειτουργία του θυρεοειδούς και την κυκλοφορία του αίματος στις περιοχές που θα κάνετε εντριβές, με αποτέλεσμα να μειώνεται η κυτταρίτιδα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: