ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

50χρονος άντρας άφησε μέσα του το δονητή για πέντε μέρες και πέθανε!

Η άρνηση του να δει γιατρό και ο διαβήτης τον "έστειλαν" στον άλλο κόσμο!!!
Τραγικό τέλος είχε ένας 50χρονος άνδρας εξαιτίας ενός... δονητή στο Φόρεστ Χίλ του Λονδίνου...



Ο Νίτζελ Γούιλς πέθανε κυριολεκτικά από ντροπή, επειδή αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο, όταν το $εξouαλικό βοήθημα έμεινε μέσα του για πέντε 24ωρα και ο ίδιος αδυνατούσε να το βγάλει.

Ο άτυχος άνδρας, όχι μόνο δεν μπορούσε να κουνηθεί από τον καναπέ αλλά δεν ήθελε να δει γιατρό και υπέφερε για πέντε ολόκληρες ημέρες από τους φριχτούς πόνους που του προκαλούσε ο δονητής.

Τελικά ο Νίτζελ, ο οποίος έπασχε και από διαβήτη και ήταν άνεργος και εργένης, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Lewisham μετά τις ικεσίες ενός φίλου του.

Σύμφωνα με την Mirror, οι γιατροί είδαν πως ο Νίτζελ είχε ένα «ξένο σώμα» στον πρωκτό του και υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς υπέφερε από σηπτικό σοκ. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ένα «ξένο αντικείμενο τρύπησε το έντερό του».

Αν και οι χειρουργοί κατάφεραν να αφαιρέσουν το δονητή, ο 50χρονος πέθανε δύο μήνες αργότερα, στις 7 Φεβρουαρίου 2014, καθώς δεν μπόρεσε να ανακτήσει τις δυνάμεις του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κυρίως εξαιτίας του διαβήτη.

Η ακριβής αιτία του θανάτου ήταν πολυοργανική ανεπάρκεια, σήψη και διάτρηση του εντέρου.
plektani.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: