ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Γρεβενά: 58χρονος εξέδιδε 28χρονη με διανοητική αναπηρία

Μία απίστευτη ιστορία σεξουαλικής εκμετάλλευσης μιας 28χρονης με διανοητική αναπηρία, αποκαλύφθηκε στα Γρεβενά, μετά τον εντοπισμό της κοπέλας...η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη.


Η 28χρονη, η οποία είναι αλβανικής καταγωγής και τελεί σε καθεστώς πλήρους δικαστικής συμπαράστασης, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Φλώρινα, στις 7 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο εκτεταμένων ερευνών για τον εντοπισμό της, η κοπέλα εντοπίσθηκε την Παρασκευή το βράδυ σε περιοχή των Γρεβενών και οδηγήθηκε στο αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας.

Από την έρευνα των αστυνομικών για τις συνθήκες της εξαφάνισής της προέκυψε, ότι η 28χρονη εξαναγκάστηκε με απειλές από 58χρονο άνδρα να εγκαταλείψει το σπίτι της και να διαμείνει σε σπίτι του στα Γρεβενά, όπου την ανάγκαζε με χρήση βίας να εκδίδεται κυρίως σε ηλικιωμένους άνδρες-πελάτες, έναντι χρηματικής αμοιβής που εισέπραττε εξολοκλήρου αυτός.

Επίσης, ο 58χρονος επανειλημμένα την εξανάγκαζε με χρήση βίας σε συνουσία μαζί του, ενώ και πριν την εξαφάνισή της, την εξέδιδε περιστασιακά σε ηλικιωμένους άνδρες στη Φλώρινα.

Άμεσα αναζητήθηκε ο 58χρονος και αφού εντοπίστηκε, συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο 58χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, κατηγορούμενος για σωματεμπορία, βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια.

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: