ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Σόδομα και γόμορα με Βρετανούς τουρίστες σε beach party στη Ρόδο (φωτό)

Για μια ακόμα φορά οι Βρετανοί τουρίστες προσέλκυσαν τα φώτα της δημοσιότητας για το ασυγκράτητο ταμπεραμέντο τους και...
την άκρατη σεξουαλικότητά τους. 

Έτσι νεαροί Βρετανοί ξεσάλωσαν και πάλι σε παραλία της Ρόδου και δεν δίστασαν να παραδώσουν μαθήματα kama sutra στους παρευρισκόμενους ενός beach party.


Το beach party είχε διοργανώσει η ποδοσφαιρική ομάδα του Κλεοβόλου, ώστε να μαζέψει κάποια χρήματα για να ανακαινίσει τις υποδομές της στους Πευκούς.

Οι Βρετανοί τουρίστες άκουσαν τη μουσική, είδαν κόσμο μαζεμένο και κυρίως άφθονο ποτό και μπούκαραν στο πάρτι, κάνοντάς το άνω κάτω.


Το τι έγινε δεν περιγράφεται. Αφού ήπιαν… όλο το Βόσπορο, άρχισαν τις ερωτικές περιπτύξεις. Κάποια στιγμή όμως τα παιδιά φούντωσαν και δεν δίστασαν να τα πετάξουν όλα έξω και να επιδοθούν σε άγριο σεξ πάνω στην άμμο και μέσα στη θάλασσα.


Μάταια προσπαθούσαν οι άνδρες της εταιρίας security να τους διώξουν από τον χώρο του πάρτι. Εκείνοι δεν καταλάβαιναν τίποτα και ζούσαν στο έπακρο το… πάθος.


Ένα ζευγάρι μάλιστα είχε μπει μέσα στη θάλασσα και… απολάμβανε τον έρωτά του για αρκετή ώρα, χωρίς να πτοείται που είχε γίνει το αξιοθέατο της περιοχής.



Πάντως παρά τα όργια, οι διοργανωτές του πάρτι δήλωσαν ότι ο στόχος επετεύχθη και συγκέντρωσαν ένα ικανοποιητικό ποσό.
orgia6.jpg

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: