ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Γνωρίστε τη ”γαζέλα της Θεσσαλονίκης” που τρελαίνει τους Τούρκους

– Βροχή οι προτάσεις και οι φωτογραφήσεις!!!
Η εξωτική της ομορφιά, της εξασφάλισε ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στη γειτονική χώρα.

– Η νεαρή Σαββίνα έχει κάνει κροίσους της Τουρκίας να παραμιλάνε…


Η εξωτική ομορφιά της δεν εντυπωσιάζει μόνο τους λάτρεις του ωραίου στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100 αλλά και τους παραγωγούς τουρκικών σήριαλ. Όταν η Σαββίνα Ρομανού διέσχιζε τους διαδρόμους του τηλεοπτικού σταθμού για να φτάσει στο πλατό της εκπομπής ”Free Fall” τα βλέμματα ανδρών και γυναικών καρφώνονταν πάνω της.

Αυτό συνέβη και όταν βρέθηκε στους χώρους του μεγαλύτερου τουρκικού πρακτορείου μοντέλων Look models instanbul . Οι υπεύθυνοι του πρακτορείου και οι παραγωγοί σήριαλ που ήταν εκεί την άρπαξαν κυριολεκτικά και την έκαναν να υπογράψει ένα από τα καλύτερα συμβόλαια συνεργασίας.

Η πρώτη πρόταση έγινε για φωτογράφηση με τον ηθοποιό Μπουράκ Χακί πρωταγωνιστή και γνωστό στην Ελλάδα από το σήριαλ «Kismet». Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε άμεσα για μεγάλη εταιρία παραγωγής ρούχων. Η δεύτερη πρόταση αφορούσε την συμμετοχή της στο σήριαλ «Σουλεϊμάν» αλλά μπλοκαρίστηκε από το πρακτορείο με το οποίο υπέγραψε συμβόλαιο λόγω μη εταιρικής συνεργασίας με την παραγωγό εταιρία. .

Η τρίτη πρόταση αφορά ένα νέο τουρκικό σήριαλ που θα γυρίζεται σε Κωνσταντινούπολη και Θεσσαλονίκη και η παραγωγή του οποίου ξεκινάει πιθανότατα τον Οκτώμβριο . Πρόκειται για μια συναρπαστική ιστορία με έντονες διαμάχες για εξουσία, δυνατές συγκρούσεις, παθιασμένους έρωτες, ίντριγκες, αλλά και παιχνίδια συνωμοσίας.

Η Σαββίνα την περίοδο αυτή είναι στην Κωνσταντινούπολη και καίει καρδιές στις πασαρέλες.Οι Τούρκοι την αποκαλούν γαζέλα της Θεσσαλονίκης και οι προτάσεις για την παρουσία της σε πάρτι μεγιστάνων πέφτουν βροχή ενώ το Look models instanbul είναι αυτό που με πολύ αυστηρά κριτήρια επιλέγει τις εμφανίσεις της.
thousandnews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: