ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκοτώθηκαν Μενεγάκη - Ματέο στα Άχλα για την Σπυροπούλου!!!

Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες για την γυναίκα που μπήκε ανάμεσά τους!
Όταν το καλοκαίρι ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι, όχι μόνο δεν θα έβρισκε την ηρεμία της, αλλά και ότι όλα θα της πήγαιναν στραβά…

Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο καλείται να λύσει η Ελένη… Μόλις τελείωσε τις εκπομπές της στον Alpha και αποφάσισε για άλλη μία χρονιά να πάει στην Άνδρο δίπλα στον καλό της Ματέο Παντζόπουλο, θεώρησε ότι αυτό το καλοκαίρι θα ήταν το καλύτερο της ζωή της. 
Έπεσε, όμως, έξω…

Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν αποφασίστηκε από το δικαστήριο να πληρώσει στον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο 700.000 ευρώ, γεγονός που την επηρέασε πολύ ψυχολογικά. Έχασε το χαμόγελό της και ήταν συνέχεια σκεπτική. Ο Ματέο βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της, αλλά τα προβλήματα «επιτίθενται» στη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης εκεί που δεν το περιμένει. Η Ελένη και ο Ματέο τσακώθηκαν πολύ άσχημα, σε σημείο που τους άκουσαν όλα τα Άχλα. Αφορμή; Μία ξανθιά!

Η ξανθιά δεν είναι άλλη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία άθελά της έκανε τη Μενεγάκη να βγει από τα ρούχα της. Τι έγινε, όμως, και η Ελένη άστραψε και βρόντηξε; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «YES!» οι τρελές απαιτήσεις της Κωνσταντίνας στον Alpha για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει για το χειμώνα, ήταν η αιτία να γίνει η Ελένη έξω φρενών. Μάλιστα, τα νεύρα δεν της έφυγαν ακόμη και όταν ο Ματέο προσπάθησε να την ηρεμήσει. Αντίθετα, βλέποντας τον καλό της να προσπαθεί να παίρνει το μέρος της Σπυροπούλου, τότε ξεκίνησε ένας καβγάς που θα μείνει στην ιστορία. Το ζευγάρι αντάλλαξε βαριές κουβέντες και σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό τους περιβάλλον κανένας δεν φαινόταν διατεθειμένος να κάνει πίσω. Η Ελένη του ζητούσε εξηγήσεις για ποιον λόγο πήρε το μέρος της Σπυροπούλου, άλλά ό,τι κι αν έλεγε ο Ματέο δεν έδειχνε να καλμάρει τα νεύρα της παρουσιάστριας. Τελικά, έπειτα από αρκετή ώρα οι τόνοι έπεσαν, και το ζευγάρι τα βρήκε.

Οι απαιτήσεις της Κωνσταντίνας
Οι προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα μπορούσε να λείπει από τον Alpha. Έτσι, λοιπόν, μετά το δοκιμαστικό που έκανε με τον Αντώνη Λουδάρο, η παρουσιάστρια φρόντισε να επιβάλει κάποιους «όρους» σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της εκπομπής της. Πρώτα απ’ όλα απαίτησε από τους τεχνικούς το πλατό της είναι πάντα «στημένο», έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να «λύνεται» και να χρησιμοποιείται για άλλη εκπομπή. Στη συνέχεια ζήτησε όλα τα βιογραφικά των ανθρώπων που θα πλαισιώνουν την εκπομπή της, ενώ απαίτησε από εκείνους αποκλειστικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλει με κανέναν τρόπο οι άνθρωποι να δουλεύουν και αλλού. Φυσικά όλα αυτά τα «θέλω» της Κωνσταντίνας φανερώνουν περίτρανα ότι επιθυμία της είναι να ακολουθήσει τις τακτικές που έχει εφαρμόσει η Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια στο παρελθόν έχει αρνηθεί ότι την μιμείται, αλλά τα γεγονότα δείχνουν άλλα…

Ραντεβού στη Μύκονο
Και ξαφνικά στο Νησί των Ανέμων πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση που ίσως να προκάλεσε αμηχανία. Η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκαν στη Μύκονο, με τις δύο γυναίκες να δείχνουν ευδιάθετες. Η Ελένη, μετά και τον άγριο καβγά που είχε με τον Ματέο για τα… μάτια της Κωνσταντίνας, φαίνεται πως είδε τη Σπυροπούλου με άλλο μάτι, από τη στιγμή που και παλαιότερα έκαναν παρέα. Μάλιστα, πέρυσι είχαν πάει διακοπές όλοι μαζί. Έτσι, λοιπόν με το που βρέθηκαν οι δύο γυναίκες έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και όλα φαίνεται ότι λύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, Ελένη και Κωνσταντίνα φρόντισαν να κάνουν μαζί και τα ψώνια τους, καθώς μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο της Μυκόνου και διάλεξαν τα καλύτερα!

kamikaze.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: