ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Θρίλερ στον αέρα με πιλότο που ... κοιμήθηκε!

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν 300 επιβάτες της Jet Airways, όταν το αεροπλάνο τους που εκτελούσε το δρομολόγιο...
 Βομβάη - Βρυξέλλες έχασε ξαφνικά και χωρίς αιτία 5000 πόδια ύψος στον τουρκικό εναέριο χώρο πάνω από την Άγκυρα!!!

Όλα συνέβησαν όταν ο Ινδός πιλότος αποφάσισε να κοιμηθεί, ενώ βρισκόταν στον αέρα...Την ίδια ώρα, η συγκυβερνήτης χάζευε στο τάμπλετ της και δεν κατάλαβε πως το αεροπλάνο έχανε ύψος, ενώ οι ανήξεροι επιβάτες προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Σαστισμένοι από την απροειδοποίητη αλλαγή στο ύψος, οι Τούρκοι ελεγκτές επικοινώνησαν αμέσως με το αεροσκάφος, καθώς ο τουρκικός εναέριος χώρος είναι πλέον πολύ πιο πολυσύχναστος, λόγω των συγκρούσεων σε Συρία, Ιράκ και Ουκρανία.

Αμέσως μετά την προειδοποίηση από τους Τούρκους, η συγκυβερνήτης ξύπνησε τον πιλότο, και το αεροσκάφος ανέκτησε το ορισμένο ύψος.

Το περιστατικό, με την πτήση της Jet Airways που έγινε στις 8 Αυγούστου, χαρακτηρίζεται «σοβαρό» και ερευνάται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ινδίας.

Σύμφωνα με πηγές από το χώρο πάντως, δεν ήταν σφάλμα του πιλότου το ότι αποφάσισε να κοιμηθεί, καθώς κάτι τέτοιο δεν απαγορεύεται σε μεγάλες πτήσεις και έτσι οι ευθύνες πέφτουν στην συγκυβερνήτη που έπαιζε με το τάμπλετ της. Και οι δύο πάντως έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι το τέλος της έρευνας.

Star.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: