ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Οι γυναικείες συνήθειες που ξενερώνουν τους άνδρες!

Προσέχεις ιδιαιτερα την εμφάνισή σου, αλλά μήπως στα μάτια των ανδρών τα πράγματα να είναι λίγο διαφορετικά; Υπάρχουν μερικές συνήθειες ομορφιάς που ακολουθούμε και δεν αρέσουν καθόλου στους άνδρες!


Άρωμα: Εάν βάζεις παραπάνω ποσότητα αρώματος από όσο πρέπει, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον αποπνικτικό.

Make-up: Δίνει μια εντελώς ψεύτικη και πλαστική όψη στο δέρμα εάν έχει εφαρμοστεί foundation, πούδρα και concealer παραπάνω από όσο χρειάζεται, κάτι που οι περισσότεροι άντρες σιχαίνονται.

Ψεύτικες βλεφαρίδες: Για κανέναν λόγο! Δίνει πολύ ψεύτικο αποτέλεσμα και αγριεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Ξηροδερμία: Δεν είναι καθόλου sexy και κολακευτικό να έχεις ξηροδερμία στα πόδια, τα χέρια και σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.

Κακό-ξυρισμένα πόδια: Βιαζόσουν ή το ξυραφάκι σου δεν ήταν αρκετά καλό; Όποιος και να είναι ο λόγος, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να προσέχεις πολύ αυτή τη λεπτομέρεια. Ένα χάδι του μπορεί να τα χαλάσει όλα.

Lipgloss: Δεν τους αρέσει που κολλάει, δεν τους αρέσει που κάνει τα χείλη να φαίνονται πλαστικά και σίγουρα δεν τους αρέσει η γεύση του. Τουλάχιστον, επίλεξε κάποιο που να μην έχει κολλώδη σύσταση αλλά κυρίως εφάρμοσέ το σε πολύ μικρή ποσότητα και κυρίως στο κέντρο των χειλιών.

Μαλλιά: Στους περισσότερους άνδρες αρέσει να αγγίζουν τα λαμπερά, απαλά μαλλιά. Συνεπώς εάν το παρακάνεις με τη λακ, τα προϊόντα και τις συσκευές styling, τα μαλλιά γίνονται σκληρά και στημένα κάτι που σίγουρα δεν αρέσει καθόλου!

Μαύρα και neon νύχια: Οτιδήποτε πάνω στα νύχια σου είναι πολύ σκούρο ή λάμπει στο σκοτάδι «τρομάζει» κατά κάποιο τρόπο τους άνδρες. Αντίθετα το κλασικό κόκκινο και τα πιο ουδέτερα και βασικά χρώματα, είναι πιο κολακευτικά στα μάτια τους.

seleo.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: