ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Το φακελάκι που έκανε… καλό!

Ένα από τα πάγια προβλήματα των γιατρών – ιδιαίτερα των χειρουργών – στα δημόσια νοσοκομεία είναι το πότε γίνονται οι επεμβάσεις.


Μάλιστα οι συνδικαλιστικοί φορείς των γιατρών έχουν – ουσιαστικά σιωπηρά – κάνει σαφές ότι χειρουργεία δεν γίνονται τον Αύγουστο διότι λόγω και των αδειών δεν επαρκεί το προσωπικό για την κάλυψή τους. 

Με άλλα λόγια δηλαδή τα χειρουργεία κλείνουν τον συγκεκριμένο μήνα για να κάνουν νοσηλευτές και γιατροί τα μπάνια τους. Αυτό όμως δημιουργεί ένα σοβαρό πρόβλημα αφού «στριμώχνονται» επεμβάσεις το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και το πρώτο του Σεπτεμβρίου. 

Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες ημέρες. 
Διότι εξαιτίας του θανάτου του άτυχου καρδιοπαθούς ο οποίος κατήγγειλε τον χρηματισμό καρδιοχειρουργού, οι χειρουργοί έχουν πανικοβληθεί και ανακαλούν τις άδειες των συνεργατών τους προκειμένου να κάνουν επεμβάσεις και τον Αύγουστο και να μην τους καταλογιστεί καθυστέρηση ακόμη και μιας ημέρας. 

Και το ερώτημα είναι σαφές: Έπρεπε να πεθάνει ένας ακόμη άνθρωπος για να θορυβηθούν οι… απόγονοι του Ιπποκράτη ή κάποιοι από αυτούς;
kentrinews.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: