ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Η σύζυγος άρπαξε τα λεφτά από τη σοφίτα και σκηνοθέτησε διάρρηξη [φωτο]

Μια υπόθεση κλοπής - διάρρηξης αποδείχθηκε από την αστυνομική έρευνα ότι ήταν υφαίρεση, καθώς η σύζυγος ήταν αυτή που...
άρπαξε τα χρήματα που είχε κρύψει ο άντρας της στη σοφίτα του σπιτιού τους.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, εξιχνίασαν υπόθεση υφαίρεσης, ύψους 220.000 ευρώ.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 47χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία για το αδίκημα της υφαίρεσης.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις 25-05-2014, η 47χρονη εκμεταλλευόμενη την απουσία του 60χρονου συζύγου της, από το σπίτι τους τους στην περιοχή της Λητής, αφαίρεσε από τον χώρο της σοφίτας το χρηματικό ποσό των 220.000 ευρώ, που ήταν κρυμμένο σε αυτοσχέδια κρύπτη.

Στη συνέχεια, αναστάτωσε τους χώρους του σπιτιού και άφησε την πόρτα της εισόδου ανοιχτή, προκειμένου το περιστατικό να παραπέμπει σε διάρρηξη – κλοπή.

Σημειώνεται, ότι ο παθών, αρχικά, υπέβαλε μήνυση στο Α.Τ. Λαγκαδά, κατά αγνώστων, για κλοπή.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών για την υπόθεση προέκυψε, ότι η 47χρονη, που ομολόγησε την πράξη της, διατηρούσε το μεγαλύτερο μέρος του υφαιρεθέντος χρηματικού ποσού και 1.000 δολάρια Η.Π.Α., επιμελώς κρυμμένα σε ειδική κρύπτη στην οικία της αδερφής της, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου διέμενε τους δύο τελευταίους μήνες, κατόπιν διάστασης με τον σύζυγό της.

Σημειώνεται, ότι το χρηματικό ποσό αποδόθηκε στον παθόντα, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

directNEWS.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: