ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ένταση Σαββίδη με οπαδούς στην Τούμπα

Mπορεί ο αγώνας να ήταν κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Καλλονή, όμως αυτό δεν εμπόδισε φίλους του "Δικεφάλου" να...βρεθούν στο γήπεδο και να...
ζητήσουν εξηγήσεις από τον Ιβάν Σαββίδη μετά το τέλος της αναμέτρησης και ενώ ο Ρώσος διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν αρκετά κοντά του, πλησίασαν και το αμάξι του, λέγοντάς του ότι η εικόνα δεν είναι καθόλου καλή, ενώ του τόνισαν ότι χρειάζεται να γίνουν μετεγγραφές, διότι η ομάδα είναι γυμνή.

Περίπου 10-15 φίλοι της ομάδας, του έλεγαν: "Τι είναι αυτά ρε Σαββίδη; Τρία χρόνια μας κοροϊδεύεις. Δεν έχεις φέρει ένα μεγάλο παίκτη. Εδώ δεν είναι Ροστόβ".

Υπήρξε στιγμιαία ένταση και μάλιστα ένας φίλος του ΠΑΟΚ πήγε πολύ κοντά του. Ο Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε να τον απωθήσει, όντας εμφανώς ενοχλημένος, για να επέμβει άνθρωποι της φρουράς του και να μην συμβεί κάτι χειρότερο.

Ο ίδιος μπήκε γρήγορα με τους γιους του στο αμάξι και αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας. Όπως και να 'χει, μόνο καλή δεν είναι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ και οι κραδασμοί είναι μεγάλοι.

sport24
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: