ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Άλλες δυο μεταγραφές για την Κοζάνη

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός οργασμός στην Κοζάνη, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση άλλων δυο ποδοσφαιριστών, του... Μανώλη Αλιατίδη και του Γκέρι Γκέκα.

Ο 19χρονος Αλιατίδης αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στην Κοζάνη, καθώς προέρχεται ως δανεικός από τη Κ-20 της Βέροιας. Ο 21χρονος Γκέκα που διαθέτει εμπειρία από την Γ’ Εθνική, καθώς τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν με την Δόξα Κρανούλας, αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στην γραμμή κρούσης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις
«Το Φ.Σ. Κοζάνη ανακοινώνει την απόκτηση με δανεισμό για ένα χρόνο από την Κ-20 της Βέροιας του μεσοαμυντικού Μανώλη Αλιατίδη. Ο Μανώλης Αλιατίδης είναι 19 ετών (γεννημένος το 1995 στην Πτολεμαΐδα) και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ακαδημίες της Πτολεμαΐδας, αγωνιζόμενος στα Παιδικά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης με τον Βυζαντινό Αετό. Το 2011-12 αγωνίστηκε στην Α.Ε. Ελίμειας στην Α” Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης ενώ το καλοκαίρι του 2012 μεταγράφηκε στην ομάδα Κ-20 της Βέροιας όπου αγωνίστηκε τις τελευταίες δύο σαιζόν (2012-13 και 2013-14). Ο Μανώλης Αλιατίδης είναι γιός του Δημήτρη Αλιατίδη (παλιός γνωστός παίκτης κυρίως του Εορδαϊκού αλλά και της Κοζάνης για δύο σαιζόν) που τώρα είναι προπονητής ποδοσφαίρου»

«Το Φ.Σ. Κοζάνη ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Γκέραλντ (Γκέρι) Γκέκα για την σαιζόν 2014-15. Ο Γκέρι Γκέκα είναι 21 χρονών (γεννήθηκε στις 16-7-1993) και προέρχεται από την Αλβανία. Τις τελευταίες δύο σαιζόν αγωνίστηκε στην Δόξα Κρανούλας στη Γ” Εθνική. Πέρυσι (2013-14) είχε 26 συμμετοχές (25 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο), σημειώνοντας 5 γκολ (όλα στο πρωτάθλημα), ενώ πρόπερσι (2012-13) είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ (όλα στο πρωτάθλημα). Ο Γκέρι Γκέκα είναι η δέκατη μεταγραφή της Κοζάνης μέχρι στιγμής το φετινό καλοκαίρι».
onsports.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: