ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Μητέρα βίαζε τις κόρες της μαζί με τον φίλο της!

Σε κάθειρξη 30 ετών καταδικάστηκε μια μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες της, 6 και 8 ετών, με με τον φίλο της...
"Είσαι η πιο πρόστυχη σκύλα που έχω συναντήσει ποτέ", είπε ο δικαστής στην... 29χρονη Αμάντα Αρελάνο, η οποίο ομολόγησε την ενοχή της για τις κατηγορίες του βιασμού και της κακοποίηση παιδιού, την Πέμπτη, σε δικαστήριο της Τζόρτζια.

Ανάμεσα στις φρικτές πράξεις που διέπραξε που διέπραξε μαζί με τον 30χρονο Ντάνιελ Κέλι Κόπλαντ, η μητέρα παραδέχθηκε ότι κρατούσε ακινητοποιημένο το ένα κορίτσι, για να μπορέσει ο σύντροφός της να βιάσει το παιδί.

Οι λεπτομέρειες που ακούστηκαν στο δικαστήριο για το πώς το ζευγάρι εξανάγκαζε τα δύο μικρά κορίτσια να συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις, φωτογραφίζοντας παράλληλα τις άθλιες πράξεις τους, έκαναν πολλούς μέσα στην αίθουσα να δακρύσουν.

Τα παιδιά εξαναγκάζονταν, επίσης, να παρακολούν τους παιδόφιλους να κάνουν σεξ. "Έτσι δείχνουν οι άνδρες ότι σ'αγαπούν", φέρεται να είπε ένα από τα κορίτσια της η Αρελάνο.

Η άθλια κακοποίηση έλαβε χώρα στο διάστημα από την 1η Σεπτεμβρίου 2011 ως την 18η Ιανουαρίου 2012.

Τα εγκλήματα διαπράχθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού στο Macon της Τζόρτζια, σε ένα ακόμα σπίτι και ένα εγκαταλελειμμένο τροχόσπιτο.

Η Αρελάνο επρόκειτο να δικαστεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά ομολόγησε την ενοχή της στο πλαίσιο συμφωνίας με τους εισαγγελείς να μην αναγκαστούν τα παιδιά να ανέβουν στο βήμα του μάρτυρα.

Ο Κόπλαντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια για βιασμό παιδιού. Τον κατήγγελε στην αστυνομία ο πατέρας του το 2012, όταν ο γιος του παραδέχθηκε την κακοποίηση των κοριτσιών.

Η μητέρα ψιθύρισε στο δικαστήριο μια συγνώμη, στην οποία ο δικαστής φέρεται να απάντησε: "Δεσποινίς Αρελάνο, ξέρω ότι δεν έχω ξεστομίσει ποτέ μια βρισιά από αυτή εδώ την έδρα, αλλά μπορεί να είσαι η πιο πρόστυχη σκλύμα που έχω συναντήσει ποτέ".

directNEWS.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: