ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών, Δ. Κουπτσίδη, με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ

Την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από στελέχη του Δήμου και της ΕΑΣ Γρεβενών συναντήθηκε στην Αθήνα με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ και πιο συγκεκριμένα με...
τον Αντιπρόεδρο κ. Κυριάκο Μπαμπασίδη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Δημήτριο Αρκιτσαίο, για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι του Δήμου Γρεβενών και αφορά τους βοσκοτόπους και τις εξισωτικές αποζημιώσεις.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη, τέθηκε αναλυτικά το πρόβλημα και ζητήθηκε η άμεση επίλυση του θέματος των βοσκοτόπων και των εξισωτικών αποζημιώσεων για να έχουμε όπως τονίσθηκε από όλους βιώσιμη κτηνοτροφία στο Δήμο Γρεβενών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και μετά από πρόταση του Βουλευτή κ. Κοψαχείλη συζητήθηκε, όπου και τελικά αποφασίσθηκε, η δημιουργία γραφείου του ΟΠΕΚΕΠΕ στα Γρεβενά. Για το λόγο αυτό το επόμενο διάστημα ο Γενικός Διευθυντής κ. Αρκιτσαίος θα επισκεφθεί τα Γρεβενά όπου και θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κουπτσίδη για την υλοποίηση της απόφασης για δημιουργία γραφείου του ΟΠΕΚΕΠΕ στην πόλη των Γρεβενών.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: