ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Κι όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!! - Τι ΔΕΝ πάει καλά με αυτό το ζευγάρι;;;

Με μια πρώτη ματιά, οι δυο νεαρές γυναίκες με τα ολόλευκα νυφικά φαίνεται πως προχώρησαν σε..
έναν ομοφuλoφιλικo γάμο. Αλλά αν εμβαθύνετε περαιτέρω, θα δείτε πως...

η πραγματικότητα είναι περισσότερο περίπλοκη.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι δυο νύφες, που μοιάζουν σαν δίδυμες, αποτελούν στην πραγματικότητα ένα ετεpoφuλόφιλο ζευγάρι που ζει στη Ρωσία- όπου ως γνωστών οι ομoφuλoφιλοι ζουν υπό καθεστώς απόλυτου φόβου.

Στη δεξιά είναι ο Dmitry Kozhukhov, ο οποίος όμως προτιμά το όνομα Alina Davis. Η 23χρονη που γεννήθηκε άντρας, χαρακτηρίζει τν εαυτό της ως «ανδpoγuνη», που σημαίνει ότι δεν ταιριάζει απόλυτα σε καμία ταυτότητα φuλου.

Η Alina, όπως εξομολογείται στην εφημερίδα Metro, αισθάνεται πιο άνετα ως γυναίκα - και έλκεται από άλλα θηλυκά. Για του λόγου το αληθές, η 23χρονη συστήνει την 19χρονη γυναίκα της, την Alison Brooks. Όμως αναφέρει το δημοσίευμα, μια απ τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι δυο γυναίκες ήταν να γίνουν αποδεκτές στο δημαρχείο όπου εμφανίστηκαν και οι δυο με νυφικά.

Παρά την κατακραυγή από το προσωπικό, η τελετή ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μιας και δεν υπάρχουν κανόνες όταν ένα ζευγάρι φορά την ίδια γαμήλια περιβολή.

Η Alina πιστεύει ότι ο γάμος τους στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στα μη συμβατικά ζευγάρια της Ρωσίας, λέγοντας ότι: «Δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε τέτοια προβλήματα. Έχω έρθει σε επαφή με ζευγάρια που σχεδιάζουν παρόμοιους γάμους και φοβούνται...».

flogg-it

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: