ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ποιά είναι η μυστηριώδης γυναίκα που κυκλοφορεί με μαύρα στους δρόμους (φωτό, βίντεο)

Μία γυναίκα με μαύρα ρούχα έχει μονοπωλήσει τα τελευταία 24ωρα το ενδιαφέρον των media αλλά και των social media στις ΗΠΑ...
Εντοπίστηκε να περπατά σε κεντρικούς δρόμους πόλεων των ΗΠΑ, αλλά κανείς δεν ξέρει σχεδόν τίποτα γι' αυτήν...

Μία απίστευτη ιστορία έχει αναστατώσει πολλές πόλεις των ΗΠΑ τα τελευταία 24ωρα, καθώς μία γυναίκα με μαύρα ρούχα περιπλανιέται σε αυτοκινητοδρόμους της περιοχής και έχει μονοπωλήσει στην κυριολεξία το ενδιαφέρον των social media.
Η συγκεκριμένη γυναίκα, φορώντας πάντα ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, και κρατώντας ένα μπαστούνι και μία τσάντα, κυκλοφορεί σε μεγάλους δρόμους στη Τζώρτζια, το Κεντάκι, το Τενεσί, το Οχάιο αλλά και τη Βιρτζίνια.





Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουν δημιουργηθεί και σελίδες στο Facebook και το twitter, όπου έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από περαστικούς που την κατέγραψαν με τις κάμερές τους.





Όπως ισχυρίζονται πολλοί, προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί της, αλλά εκείνη αρνήθηκε ευγενικά την προσφορά τους για βοήθεια.
«Τη ρώτησα αν χρειάζεται ή επιθυμεί να την πάω κάπου, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Τη ρώτησα ποια ήταν η αποστολή της, είπε απλά το περπάτημα. Κάπνιζε και πραγματικά δεν ήθελε να μιλήσει», αναφέρεται σε μία ανάρτηση στο Facebook.

Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε θρησκευτική αποστολή, ενώ οι φήμες για τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού δεν έχουν τέλος..

flogg-it

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: