ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη

Για ακόμη μια φορά τα παιδιά των Γρεβενών, τα δικά μας παιδιά, μας έκαναν υπερήφανους με τις επιδόσεις τους και γέμισαν τις καρδιές μας με χαρά και ελπίδα.


Ανέβασαν τα Γρεβενά στο πιο ψηλό βάθρο της επιτυχίας και συνέβαλαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο στην εξωστρέφεια του τόπου μας. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών Βασιλική Ζωγράφου για την κατάκτηση της Πρώτης θέσης στα 800μ και Ελένη Κουτσαλιάρη για την κατάκτηση της Πρώτης θέσης με άλμα 5.65μ, στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου στη Λευκωσία, όπου συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα Στίβου Παίδων - Κορασίδων της Ελλάδας και εύχεται οι επιτυχίες τους να έχουν και συνέχεια.

Συγχαίρει τους προπονητές των αθλητριών για τη μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά τους καθώς επίσης το Δ.Σ. του Γ.Σ.Γ. και τους γονείς που στηρίζουν τους στόχους και τα όνειρα των παιδιών τους.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει επίσης την Αθλήτρια του Κολυμβητικού Συλλόγου Γρεβενών «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Χριστίνα Παπανικολάου για την κατάκτηση της Τρίτης θέσης στα 50μ πρόσθιο Νεανίδων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθη στην Αθήνα και εύχεται κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Συγχαίρει επίσης τα μέλη του Δ.Σ. που, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, στηρίζουν με κάθε τρόπο τους αθλητές τους.


Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: