ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Έφυγε απο τη ζωή ο παλιός προπονητής του Πυρσού Γ. Ζαρίντας

Πέθανε σήμερα τα χαράματα σε ηλικία 69 ετών στο νοσοκομείο Τρικάλων και κηδεύτηκε το απόγευμα ο παλιός γκολκίπερ του Α.Ο. Τρίκαλα και προπονητής Γιώργος Ζαρίντας.


Τον αποχαιρέτησαν φίλοι, συγγενείς και παλιοί συμπαίκτες του όπως και αθλητικοί παράγοντες των Τρικάλων.

Ο Γιώργος Ζαρίντας, γνωστός στα Τρίκαλα και ως «δάσκαλος» όλη τη ζωή την πέρασε στα γήπεδα, δουλεύοντας ως προπονητής σε πολλές ομάδες όπως και στον Πυρσό Γρεβενών. Με τον Ζαρίντα προπονητή ο Πυρσός τη σαιζόν 1980-1981 ανέβηκε στη Δ’ Εθνική μετά το μπαράζ με τον Οδυσσέα Μαυροδενδρίου που έγινε στο εθνικό στάδιο Κοζάνης. Πολλοί φίλοι του Πυρσού περιέφεραν στους ώμους τον Γιώργο Ζαρίντα που ξεχώριζε για το πάθος του στο ποδόσφαιρο.

Το ρεπορτάζ από το trikalascore.gr

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε νωρίς το πρωί, στα Τρίκαλα, η είδηση της απώλειας του "δάσκαλου" Γιώργου Ζαρίντα. Ο Γιώργαρος, ιδιαίτερα αγαπητός , για τον αυθόρμητο, μποέμικο χαρακτήρα του, αλλά και το κέφι που δημιουργούσε , έφυγε στις 6.30 το πρωί σε ηλικία 69 ετών. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, έχοντας υποστεί κάταγμα στο πόδι, αλλά παράλληλα αντιμετώπιζε άλλα σοβαρότερα προβλήματα υγείας, που δυστυχώς δεν του επέτρεψαν να βγει νικητής από αυτή τη "μάχη". Ο Γιώργος Ζαρίντας, πραγματικός δάσκαλος, είχε αγωνιστεί ως τερματοφύλακας στον ΑΟ Τρίκαλα , τον Εργοτέλη και άλλες ομάδες, ενώ ως προπονητής διέπρεψε στον Πυρσό Γρεβενών, τον οποίο ανέβασε στη Β' Εθνική, τη Δεσκάτη και εν συνεχεία , σε αρκετές ομάδες του νομού μας. Ξεχώριζε παντού, λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας, είτε σε μαζώξεις με τους Βετεράνους, είτε από την κερκίδα στα γήπεδα, παρακολουθώντας τη μεγάλη αγάπη του τον ΑΟΤ και είναι βέβαιο ότι θα λείψει σε όλους... Η νεκρώσιμη ακολουθία του, θα γίνει σήμερα, στις 6 μ.μ. στο παρεκκλήσι του Β' νεκροταφείου. 
Το Τrikalascore αισθάνεται την ανάγκη να συλλυπηθεί τους οικείους του.

ρεπορτάζ από το sportrikala.gr

Ο "δάσκαλος" Γιώργος Ζαρίντας έφυγε σήμερα το πρωί απο την ζωή σε ηλικία 69 ετών ενώ νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Τρικάλων μετά απο μία σοβαρή επέμβαση στο πόδι του. Τα συσσωρευμένα όμως προβλήματα υγείας του Γιώργου είχαν ως αποτέλεσμα να παρουσιαστούν επιπλοκές με αποτέλεσμα ο "δάσκαλος" να χάσει την ζωή.
Ο Γιώργος Ζαρίντας υπήρξε τερματοφύλακας του ΑΟΤ την δεκαετία του 60 και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες για να συνεχίσει μετά ως προπονητής για πολλά χρόνια απ' όπου και του κολλήθηκε το παρατσούκλι "δάσκαλος". Πάντα παρών σε όλες τις εξελίξεις, συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις των βετεράνων και του ΑΟΤ.
Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας στις 6 από το Παρεκκλήσι του 2ου Νεκροταφείου. Η συντακτική μας ομάδα αποστέλλει τις συλλυπητήριες ευχές της στην οικογένεια του αποθανόντος...

Ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων Α. Ο. Τρίκαλα «Οι Σακαφλιάδες».
Οι Σακαφλιάδες με ανακοίνωση τους λένε το αντίο στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργο Ζαρίντα, που σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από την ζωή, αναλυτικά: «Ο Σύνδεσμος μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Ζαρίντα για το χαμό του μεγάλου πορτιέρο και μέλους των βετεράνων του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ.

Γιώργαρε ήσουν απ’τους λίγους ανθρώπους που κρατούσε τη σημαία του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ ψηλά σε κάθε εκδήλωση της ζωής μέχρι και το τελευταίο σου ταξίδι.
Η οικογένεια του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ είναι από σήμερα το πρωί φτωχότερη κατά πολύ…

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΑΡΕ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΑΣΚΑΛΕ…
ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !



greveniotis.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: