ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

O... αηδιαστικός Μάικλ Τζάκσον. Τι αποκαλύπτουν οι καθαρίστριες του σπιτιού του...

Οι μαρτυρίες των καθαριστριών που δούλευαν στη βίλα του είναι οι πιο αηδιαστικές απ' αυτές που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα και τις δημοσίευσε η New York Post προκαλώντας...
πάρα πολλές αντιδράσεις και αμαυρώνοντας ακόμη περισσότερο την εικόνα του σταρ.

Σύμφωνα με τις πέντε καθαρίστριες της βίλας του, ο Τζάκσον ύστερα από την υπόθεση με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση του 13χρονου Τζόρνταν Τσάντλερ που είχε ως συνέπεια να πληρώσει 20 εκατομμύρια δολάρια, άλλαξε τη συμπεριφορά του..

Ο ποπ βασιλιάς ήταν μονίμως υπό την επήρεια ναρκωτικών κι έφερνε στο σπίτι ακαθαρσίες ζώων απειλώντας να τις πετάξει σε όποιον τους φέρει αντίρρηση. Επίσης δεν είχε κανένα ενδοιασμό να κατουράει σε όλο το σπίτι ακόμα και στα σεντόνια του τα οποία ήταν μονίμως βρώμικα και δεν ήθελε να του τα αλλάζουν και απαίτησε να γίνει γενική καθαριότητα μόνο όταν αντιλήφθηκε πως τα κρεβάτια και οι καναπέδες του είχαν γεμίσει κοριούς.

«Υπήρχαν πολλές φορές που έπρεπε να μπω κρυφά και να του αλλάξω τα σεντόνια του. Δε μπορούσα να διανοηθώ πως κοιμόταν με τέτοια βρώμα. Είχα πεταμένες κάλτσες κι εσώρουχα, μισοφαγωμένα κοτόπουλα και άδεια μπουκάλια από κρασί και ουίσκι στο πάτωμα. Όλους όσους έφερνε να καθαρίσουν, ακόμα και υπηρεσίες καθαρισμού, τους απωθούσε. Το δωμάτιο του βρωμούσε φριχτά κι αν όλοι ήταν σαν κι εμένα δε θα ήθελαν με τίποτα να μπουν εκεί μέσα» ανέφερε χαρακτηριστικά η δεύτερη καθαρίστρια.

Επιπλέον δήλωσαν πως ο τραγουδιστής συνήθιζε να έχει μαζί του μία χρησιμοποιημένη μωρουδίστικη πάνα κι ένα παιδικό εσώρουχο Fruit of the loom και ισχυριζόταν πως οι ιδρυτές της Dreamworks του είχαν κλέψει την ιδέα για το λογότυπο της εταιρίας.
Τους μισούσε τόσο που είχε φωτογραφίες τους στο δωμάτιο τους για να τους πετάει βελάκια λέγοντας πως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ πρέπει να καεί στην εβραϊκή κόλαση αλλά δεν ήταν οι μόνοι τους οποίους απεχθάνονταν αφού έβριζε σε καθημερινή βάση τους συγγενείς του.

«Μια φορά στο Elbony υπήρχε μία φωτογραφία των Jackson 5. Δεν του άρεσε καθόλου κι έστειλε κάποιους έξω για να του αγοράσουν όσα τεύχη γινόταν με 500 δολάρια κι όταν τα έφεραν σπίτι, έσκισε τη φωτογραφία κι έκανε κομφετί με τις φωτογραφίες των αδερφών του ακόμα και των γονιών του πετώντας τις σε όλο το σπίτι. "Δεν τους αξίζει να έχουν τ' όνομα μου, είναι βδέλλες. Είμαι ο μοναδικός σταρ και θα έπρεπε να μου γυαλίζουν τα παπούτσια" συνήθιζε να λέει».

seleo.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: