ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Το Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι ήταν… βίλα oργίων!

Κάθε άλλο παρά αθώα ήταν η έμπνευση πίσω από το «Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι», την σειρά που παρακολούθησαν εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο: στην πραγματικότητα, η συγγραφέας μιλούσε για μία… βίλα oργίων! 

Σαράντα χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς που μεγάλωσε γενιές και γενιές και έγινε μία από τις πιο αγαπημένες του 20ου αιώνα, η αποκάλυψη συγκλονίζει. Στα χειρόγραφα απομνημονεύματά της, η Λόρα Ίνγκαλς Γουάιλντερ δεν περιέγραφε ευτυχισμένες στιγμές χαράς και αγάπης, αλλά σκηνές ενδοοικογενειακής βίας, ερωτικά τρίγωνα και εκτός ορίων συμπεριφορές υπό την επήρεια αλκοόλ!

Σύμφωνα με το star.gr, οι υπεύθυνοι του τυπογραφείου «South Dakota State Historical Society» θα κυκλοφορήσουν εντός του Φθινοπώρου το αυθεντικό χειρόγραφο, χωρίς ίχνος λογοκρισίας, υπό τον τίτλο «Pioneer Girl» και δηλώνουν σίγουροι ότι θα σοκάρουν τους αναγνώστες.
Μάλιστα, όπως σημειώνουν, η συμμετοχή της Λόρας και της αδερφής της στον τεμαχισμό του γουρουνιού, που θεωρήθηκε ως η πιο ωμή σκηνή στο «Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι», δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που πραγματικά έγραψε η Γουάιλντερ. 

Μεταξύ άλλων, η συγγραφέας αποκαλύπτει μία σκηνή από τα παιδικά της χρόνια, με έναν γείτονά τους, ο οποίος, αφού ήπιε μερικά ποτηράκια ουίσκι, έλουσε με κηροζίνη την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του κι άρχισε να σέρνει την σύζυγό του γύρω από τις φλόγες, κρατώντας την από τα μαλλιά…


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: