ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

results.it.minedu.gov.gr ΒΑΣΕΙΣ 2014: Υπουργείο Παιδείας :Οριστικά την Πέμπτη οι Βάσεις 2014

Οριστικά την Πέμπτη οι Βάσεις 2014 Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Παιδείας κ. Λοβέρδου αύριο Πέμπτη 28/8 ανακοινώνονται οι βάσεις 2014 και...
τελειώνει η αγωνία των χιλιάδων παιδιών. 

Το απόγευμα σήμερα ο υπουργός επικυρώνει τις βάσεις.


Αύριο το πρωί περίπου στις 10:00 θα ανακοινωθούν στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας 

Οι υποψήφιοι θα μπορούν με τον κωδικό τους και τα αρχικά του επώνυμου να δουν σε ποια σχολή ΑΕ και ΤΕΙ πέρασαν ενώ το υπουργείο Παιδείας θα αναρτήσει και τους πίνακες με τις βάσεις 2014 όλων των σχολών 

Οι βάσεις 2014 θα αναρτηθούν στην ειδική ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr 

Την Πέμπτη στις 10:00 θα ανακοινωθούν επίσης τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών- μελών της ΕΕ μη ελληνικής καταγωγής. 
Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου http://moreresults.minedu.gov.gr

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι βάσεις 2014 θα αυξηθούν στις δημοφιλείς σχολές των μεγάλων πανεπιστημίων, ενώ αύξηση αναμένεται και στις βάσεις εισαγωγής στα ιδρύματα της περιφέρειας, καθώς πολλοί υποψήφιοι τα συμπεριέλαβαν στο μηχανογραφικό τους δελτίο ελπίζοντας ότι θα μετεγγραφούν σε σχολή που βρίσκεται κοντά στον τόπο διαμονής της οικογένειάς τους. 

Μείωση αναμένεται να καταγραφεί μόνο στις σχολές χαμηλής ζήτησης του 4ου και του 5ου πεδίου. Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι σε 16 από τα 22 εξεταζόμενα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων, υπήρξε αύξηση των αριστούχων. 

Ειδικότερα, η αύξηση του αριθμού των αριστούχων θα οδηγήσει σε αύξηση των βάσεων στις σχολές του 1ου επιστημονικού πεδίου και ιδιαίτερα στις Νομικές και τις Φιλολογίες.

dikaiologitika.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: