ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Μπλόκο της αστυνομίας στο River Party στο Νεστόριο. Εννέα συλλήψεις για ναρκωτικά!!! (VIDEOS)

Χθες ήταν η ημέρα με την μεγαλύτερη προσέλευση στο river party του Νεστορίου καθώς χιλιάδες ήταν οι κατασκηνώτες που θέλησαν να βρεθούν εκεί για το τριήμερο. Κάποιοι ωστόσο δεν πρόλαβαν να...
περάσουν την πύλη καθώς λίγο πριν το χωριό υπήρχε μπλόκο από τους αστυνομικούς για ναρκωτικά. 

Δείτε την ανακοίνωση
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (01-08-2014) σε εφτά διαφορετικές υποθέσεις, στον κάθετο άξονα Εγνατίας οδού Καστοριάς – Κοζάνης, στο ύψος του κόμβου Μανιάκων Καστοριάς από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, εννέα (9) άτομα για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν οχτώ ημεδαποί ηλικίας από 20 έως 45 χρονών και ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και στην κατοχή τους συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 57,6 γραμμάρια κάνναβης και 13 αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


Δείτε βίντεο από την 1η Ημέρα του 36ο River Party στο Νεστόριο (Βίντεο)
Την αυλαία του 36ου River Party άνοιξαν για πρώτη φορά φέτος στην κεντρική σκηνή συγκροτήματα από το διαγωνισμό του Youth Stage.
Το νεανικό συγκρότημα από τα Ιωάννινα η Στιχόβολη με lternative psychedelic, έντεχνο folk και rock, σηματοδοτώντας την αρχή ενός αξέχαστου πενθήμερου με ανεξάντλητη μουσική!

Η συναυλία συνεχίστηκε σε μελωδίες Stoner Rock και Rock κινήθηκε η μουσική των Wild Organg, ενός συγκροτήματος από τον Βόλο.

Στη συνέχεια στην κεντρική σκηνή ανέβηκαν οι Gemini Act, τo συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε το 2010 κι έχει στο ενεργητικό του πολλές εμφανίσεις σε γνωστά φεστιβάλ και μουσικές σκηνές. Αυτό που ξεχώρισε ήταν το ιδιαίτερο ύφος των δικών τους κομματιών, καθώς και η εκρηκτική τους εμφάνιση πάνω στη σκηνή.

Η βράδια συνεχίστηκε με εκατοντάδες βεγγαλικά και πυροτεχνήματα που έπεσαν με την εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου.

Οι διαφορετικές ερμηνευτικές πτυχές της Νατάσσας Μποφίλιου ξετυλίχθηκαν επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως τη νέα δύναμη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.
Η Νατάσσα Μποφίλιου σε μία απρόβλεπτη μουσική παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου οι οποίοι κάνουν τα τραγούδια τους αγνώριστα αλλά και πειραματίζονται με γνωστά και μη εξαιρετέα σπουδαία κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής.


Η βραδιά έκλεισε ο Μίλτος Πασχαλίδης που έδωσε και αυτός το φετινό του συναυλιακό ραντεβού στo 36οRiverParty. Ο Μίλτος Πασχαλίδης πρόσφερε μια απρόβλεπτη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια αλλά κυρίως ό,τι έφερνε η στιγμή.
Γνωστός πια για την ιδιαιτερότητα των συναυλιών του, όπου τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο και η διάθεση της στιγμής μπορεί να οδηγήσει στις πιο απρόβλεπτες επιλογές. Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει ενσωματώσει στην τραγούδια του την ελληνική παράδοση με τον πιο πετυχημένο τρόπο και κινείται με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης.

sentra.com.gr
svouranews


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: