ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Η Πρωτοβουλία του συλλόγου για τη μικρή μας φίλη φαίνεται να πραγματοποιείται με τη βοήθεια του συλλόγου Αγάπη για το Παιδί [vid]

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας και ειδικά μικρών παιδιών ανέλαβε την πρωτοβουλία στη...
Γιορτή Κερασιού να...
προβάλει, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ταμείο που είχε δημιουργηθεί για ένα μικρό κοριτσάκι που γεννήθηκε και ζει στο Ροδοχώρι, το όνομα του οποίου δεν αναφέρουμε για ευνόητους λόγους..

Το μόλις ενός έτους κοριτσάκι έχει σοβαρότατο πρόβλημα όρασης και αν δεν κάνει σύντομα εγχείρηση θα είναι μη αναστρέψιμο.

Την Τρίτη μέρα της Γιορτής Κερασιού εμφανίστηκε σαν από μηχανής θεός ο σύλλογος Αγάπη για το Παιδί όπου υποσχέθηκε ότι αναλαμβάνει να τακτοποιήσει τα έξοδα της εγχείρησης.

Δείτε το βίντεο...

Μετά την εξέλιξη που υπήρξε την Πέμπτη 31 Ιουλίου, Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες εξετάσεις του κοριτσιού με πρωτοβουλία του συλλόγου Αγάπη για το παιδί στο Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να γίνει επέμβαση μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο.

Στο Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica βρέθηκαν μαζί με το κοριτσάκι και τους γονείς του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Ροδοχωρίου Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης και τα μέλη του συλλόγου Γεώργιος Κουλιανίδης και η σύζυγος του Βέτα, ο πρόεδρος του συλλόγου Αγάπη για το παιδί Συμεών Κοπέογλου, η Εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα υγείας και πρόνοιας Έφη Βασιλειάδου, όπου έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον αλλά και ευαισθησία για το θέμα, ενώ κάποια στιγμή είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον νέο αντιπεριφερειάρχη ΗμαθίαςΚώστα Καλαϊτζίδη.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ θα σας ενημερώνει συνεχώς για εξέλιξη του θέματος της μικρής μας φίλης.

Αναδημοσίευση από: Κομνηνοί Ροδοχωρίου
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
\Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: