ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκη Βόλου - Ατρόμητος 0-1 [βίντεο]

Η Νίκη Βόλου είχε την όρεξη, όμως ο Ατρόμητος είχε την ουσία. Οι Περιστεριώτες «χάλασαν» την πρώτη εμφάνιση των...
γηπεδούχων μπροστά στον κόσμο τους φέτος, με τον Σωκράτη Φυτανίδη να «καθαρίζει» στο 26’, με κεφαλιά.

Ο Ατρόμητος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Ο Ναπολεόνι θα μπορούσε να αυξήσει τα τέρματα, αφου έστειλε δύο φορές την μπάλα στο δοκάρι, ενώ ακόμα δύο φορές βρήκε μπροστά του τον εξαιρετικό Ταμπάκη. Τρομερή ευκαιρία είχε και ο Παπάζογλου, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Το ματς:
Η Νίκη Βόλου μπήκε διψασμένη στο Πανθεσσαλικό για την πρώτη «παράσταση» μπροστά στον κόσμο της στη Σούπερ Λίγκα μετά από 48 χρόνια, όμως αυτός ήταν… Ατρόμητος. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έδειξε από νωρίς τις «άγριες» ορέξεις της και πήρε τον έλεγχο του ματς, που κράτησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στις πρώτες χλιαρές απόπειρές του όμως να φτάσει μπροστά την εστία του Ταμπάκη, απάντησαν οι γηπεδούχοι με το σουτ του Μουζακίτη στο 4’. Και από κει και πέρα ξεκίνησε ένας θυελλώδης… Ατρόμητος. Ο Ναπολεόνι στο 8’ και στο 20’, ο Νάστος στο 17’ και ο Παπάζογλου στο 25’ είχαν τις ευκαιρίες. Αυτός που κατάφερε όμως να… μετατρέψει σε γκολ ήταν ο Φυτανίδης. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ο ρυθμός του ματς ανέβηκε, με τη Νίκη να απειλεί με τον Γιαννιτσάνη στην αμέσως επόμενη φάση και προσωπικές ενέργειες του Λάουκς, όμως ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε την… ουσιαστική ευκαιρία, με τον Ναπολεόνι να βγαίνει στο τετ α τετ, όμως τελικά να τον νικάει ο Ταμπάκης.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μισό, ανέβηκε ο ρυθμός, με τη Νίκη να μπαίνει πιο απειλητικά στα πρώτα λεπτά. Οι μεγάλες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου όμως, ήταν και πάλι απ’ τα πόδια παικτών του Ατρόμητου. Στο 59’ ο Παπάζογλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, όμως το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Και πριν συμπληρωθεί ένα δεκάλεπτο, ο Ναπολεόνι και πάλι έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Ταμπάκη.

Το ματς ανέκτησε και πάλι τον ρυθμό του στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Τάτο και τον Πίτου Γκαρσία να απειλούν, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τάτος και πάλι βρήκε μπροστά του τον Ταμπάκη σε σουτ που επιχείρησε.

Νίκη Βόλου (Βλουτ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ίβενς, Μαχλελής, Λάουκς, Μέτσε, Μουζακίτης (72’ Κοτσαρίδης), Γιαννιτσάνης (62’ Μάρτινς), Νικλητσιώτης (72’ Σταμπολζίεφ), Σκούρτης.

Στον πάγκο: Ταϊρής, Καρασαλίδης, Κυζιρίδης, Αργύρης

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (66’ Μπάλλας), Ναπολεόνι (87’Λαζαρίδης), Παπάζογλου, Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (77’ Τάτος), Πίτου Γκαρσία.

Στον πάγκο: Γκορμπούνοφ, Κούρος, Γεωργίου, Φάμπιο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης
ΒΟΗΘΟΙ: Γουργιώτης, Καλφόγλου

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό Στάδιο

sport-fm

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: