ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Εργοτέλης - Πλατανιάς 0-3 [video]

«Αφεντικό» στο πρώτο φετινό κρητικό ντέρμπι ο Πλατανιάς. Οι Χανιώτες έκαναν σεφτέ στους βαθμούς στην φετινή Σούπερ Λίγκα επικρατώντας 3-0 στο...
Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη, στο ματς που «έκλεισε» την 3η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου έκαναν εύκολο το έργο τους χάρη στα γκολ που σημείωσαν στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου. Ο Τσουράκης έκανε την αρχή στο 6’, ενώ ο ίδιος παίκτης με ασίστ στο 49’ έδωσε στο πιάτο το δεύτερο γκολ στον Γκόμες. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τόρες με γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης (90+3’).

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Δερμιτζάκη αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο κομμάτι της ανάπτυξης και ουσιαστικά δεν απείλησε σε κανένα σημείο του ματς τους φιλοξενούμενους.

Το ματς:
Ιδανικό ξεκίνημα για τον Πλατανιά στο ματς. Οι Χανιώτες εκμεταλλεύτηκαν τον γρήγορο ρυθμό που είχε το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Τσουράκη. Ο Εργοτέλης έδειξε να έχει αιφνιδιαστεί με το γρήγορο γκολ και ο Πλατανιάς δεν απειλήθηκε καθόλου ενώ έφτανε με άνεση έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα –ενδεικτικό στοιχείο και η αλλαγή του Δερμιτζάκη μόλις στο 38’- στην ανάπτυξη, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Χριστόπουλου ελέγχοντας με άνεση τον χώρο του κέντρου. Με εξαίρεση κάποια σουτ, στα οποία ήταν σε ετοιμότητα οι τερματοφύλακες, δεν υπήρξε κάποια μεγάλη ευκαιρία μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ίδιο σκηνικό και στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου. Ο Πλατανιάς στην πρώτη του φάση μετά την ανάπαυλα «καθάρισε» το ματς. Έπειτα από προσπάθεια του Τσουράκη ο Γκόμεζ στο 49’ έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία του Τσέρνι, φέρνοντας την ομάδα του αγκαλιά με το πρώτο της «τρίποντο». Οι παίκτες του Εργοτέλη βρέθηκαν αντιμέτωποι με το ίδιο σοκ, αφού και πάλι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν μετά το γρήγορο γκολ και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κινδύνους μπροστά στην εστία του Ολιμπά.

Από την άλλη, ούτε οι αλλαγές του Δερμιτζάκη βοήθησαν ιδιαίτερα την ομάδα του καθώς η λειτουργία της ομάδας των Χανίων στα μετόπισθεν ήταν εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια του ματς. Στο τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι «έκλεισαν» τους παίκτες τους παίκτες του Πλατανιά στην περιοχή, που όμως βρήκαν και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα καθώς σε αντεπίθεση στο τελευταίο λεπτό (90+3’) ο Τόρες έκανε το 3-0.

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Πίτσος (80’ Κούρεζ), Σενατί, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Καζναφέρης (38’ Νόσκοβιτς), Γιουσούφ, Παντελάκης, Χαλκιαδάκης (68’ Κούρτης), Μπογκντάνοφ, Βλαχοδήμος

Στον πάγκο: Ζαχαριάς, Γκέντσογλου, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολίμπα, Νέπλιακ, Κουλιμπαλί, Γιάγια, Ιτούα, Μαχαμάτ, Αγκιλέρα, Τσουράκης (87’ Γουνδουλάκης), Μενδρινός (83’ Μιλούνοβιτς), Γκόμες (72’ Ζαραδούκας), Τόρες

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Ναζλίδης, Αποστολόπουλος, Δημήτρης

Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης 


sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: