ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Λεβαδειακός - Πανθρακικός 1-1 [βίντεο]

Μία, δύο, τρεις, πού θα πάει; Θα έρθει η νίκη! Λεβαδειακός και Πανθρακικός σε ένα πλούσιο ματς στην Βοιωτία δεν κατάφεραν να κάνουν σεφτέ στις νίκες στην Σούπερ Λίγκα και...
αρκέστηκαν στην ισοπαλία, 1-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Ο Ιγκόρ έγραψε ιστορία για την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς με το γκολ που άνοιξε το σκορ στο 9, έγινε ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου στην ιστορία του στην πρώτη κατηγορία ξεπερνώντας τον Παπαδόπουλο, που είχε 12. Οι Βοιωτοί απάντησαν με υπέροχη κεφαλιά του Βούκσεβιτς στο 36’ και κάπου εκεί… κανείς δεν ήθελε να σκοράρει. Οι τερματοφύλακες κατέβασαν ρολά, οι παίκτες δεν ήταν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια και η πρώτη νίκη δεν ήρθε για καμία από τις δύο ομάδες.

Το ματς:

Ιδιαίτερα ζωηρές ήταν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Λεβαδειακός είχε από τα πρώτα λεπτά τα ηνία του ματς και προσπαθούσε να πιέσει, ενώ ο Πανθρακικός πλησίαζε την περιοχή του Στρατηλάτη με γρήγορες επιθέσεις από τα άκρα. Το σχέδιο των φιλοξενούμενων έφερε άμεσα αποτελέσματα αφού πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου (9’) ο Ιγκόρ με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι Βοιωτοί, αν και αιφνιδιάστηκαν δεν έχασαν τη συνοχή τους και προσπάθησαν να φανούν επικίνδυνοι, χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρουν. Το ματς είχε καλό ρυθμό αλλά έλειψαν οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Παντελίδη κατάφερε να γίνει πιο ουσιαστική και τελικά δικαιώθηκε, αφού με κεφαλιά του Μισλοσάβλιεφ έφερε το ματς στα ίσα στο 35’. Μάλιστα, μετά το 1-1 οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν και μπροστά στο σκορ, όμως δεν τα κατάφεραν μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Καλύτερο πρόσωπο είχε ο Πανθρακικός στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο ματς, ενώ είχαν «θωρακίσει» τα μετόπισθεν. Η ομάδα του Παντελίδη άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή της με το πέρασμα των λεπτών, όμως τα γεμίσματα από τα άκρα αποτέλεσαν εύκολη λύση για τοπυς αντίπαλους αμυντικούς, που τα εξουδετέρωναν με ευκολία πριν δημιουργηθεί κίνδυνος για τον Φερνάντες.

Όσο κυλούσε ο χρόνος οι δύο ομάδες ήταν αναμενόμενο πως θα γινόντουσαν πιο συντηρητικές με τον κίνδυνο να μην χαθεί ο βαθμός. Έτσι, τα τελευταία λεπτά το ματς δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, ενώ ήταν φανερό πως και οι παίκτες χρειάζονταν ανάσες. Οι δύο προπονητές έριξαν το βάρος στην άμυνα κι έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κομίνη.

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Γεωργιάδης, Τόμας, Πίντερ, Γκόμεζ, Πρόγιτς, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Μάντζιος, Μιλοσλάβιεφ, Ορτέγκα

Στον πάγκο: Πρζιρόβσκι, Γιακουμάκης, Φαμπιάν, Σκέμπης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Μάγκας

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Σέρφα, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ίγκορ, Τζάνης (59’ Ντιγκίνι), Λαδάκης (46’ Μεχία), Χασομέης, Μορένο

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Χρήστου, Αράμπα, Κάσες, Τσουμάνης 


Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης

sport-fm

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: