ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ - ΑΡΗΣ 1-2 VIDEO

Προκρίθηκε, αλλά και προβλημάτισε ο Αρης!!!
Καρδιοχτύπησε, νίκησε, προκρίθηκε, αλλά προβλημάτισε… 
Ο λόγος για τον Αρη που ξεπέρασε με 2-1 στη Φλώρινα το εμπόδιο της Θύελλα Φιλώτα και συνεχίζει στον β' γύρο του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.


Οι «κίτρινοι» ναι μεν επέστρεψαν στις νίκες που ήταν ο στόχος, όμως δεν έπεισαν με την εμφάνιση τους που συνιστούσε και αυτό ένα ζητούμενο. Ισα-ίσα «πονοκεφαλιάζουν» οι οπαδοί τους με τέτοιες εμφανίσεις, αλλά και ο προπονητής τους, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.


Ανώτερος ο Αρης, γκολ ο Σουνάς
Στο ξεκίνημα του ματς ο Αρης έκανε αυτό που περίμεναν άπαντες. Πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.
Οσο περνούσε η ώρα οι «κίτρινοι«» αύξαναν την πίεση στην αντίπαλη εστία και στο 18' έφθασαν στο 1-0. Ηταν το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Σουνά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, με την μπάλα ίσως να βρίσκει στον Φερνάντες και να καταλήγει στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1!
Ο Αρης δεν επαναπαύτηκε… Συνέχισε στο ίδιο τέμπο, έψαξε το 2-0 και σε δυο περιπτώσεις το άγγιξε με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Χιντασέλι στο 25' προς 26', όπου δεν μπόρεσε μετά από σέντρα του σκόρερ, Σουνά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο χρόνος περνούσε, ο Αρης παρέμενε αφεντικό στο ματς, όμως διεύρυνε το προβάδισμα του με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το εύθραυστο 1-0.
Ευκαιρίες, ισοφάριση και λύτρωση με Καπνίδη
Με την έναρξη του β' ημιχρόνου η Θύελλα απείλησε τον Αρη με ισοφάριση. Ηταν η φάση, όπου ο Μαρκόπουλος σούταρε, ο Ψυχογιός την τελευταία στιγμή με αυτοθυσία μπήκε στην πορεία της μπάλας πριν αυτή πάει στα δίχτυα.
Το 1-0 παρέμεινε και οι «κίτρινοι» έφθασαν στο 57' κοντά στο 2-0 σε μία φάση, όπου λογίστηκε εν τέλει ως μη γενόμενη με δεδομένο πως ο Καρατέρπος είδε χέρι του Ρένια, πριν αυτός σουτάρει και η μπάλα βρει το δοκάρι του Κοντογουλίδη.
Μετά το αρχικό μούδιασμα ο Αρης ανέβαζε σιγά-σιγά στροφές και στο 67' έφθασε ακόμα μία φορά με αξιώσεις στην εστία του Φιλώτα με το σουτ του Καπνίδη, όμως, να μην έχει ευτυχή κατάληξη.
Το ρευστό 1-0 έδινε ελπίδες στη Θύελλα, η οποία, όμως, δεν μπορούσε να απειλήσει, την ώρα που ο Αρης έφθανε για 3η φορά στο β' ημίχρονο κοντά στο γκολ με τον Χιντασέλι στο 71'.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Φιλώτας απάντησε στις φάσεις των «κίτρινων» με τον Μαρκόπουλο να σουτάρει από πλεονεκτική θέση μόλις άουτ με τους φιλοξενούμενους να ανακουφίζονται… Στο 81', όμως, δεν έγινε το ίδιο. Και αυτό γιατί ο Ζηνόβιος ήταν στο σωστό σημείο και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 τον Αρη.
Οι «κίτρινοι» δεν σοκαρίστηκαν… Δεν μούδιασαν και σχεδόν άμεσα ανέκτησαν το προβάδισμα τους με κεφαλιά του Καπνίδη.
Στο 86', λοιπόν, ο Αρης πήρε εκ νέου το προβάδισμα, το οποίο διατήρησε έως το τέλος.
ΣΚΟΡΕΡ: 81' Ζηνόβιος - 18' Σουνάς, 86' Καπνίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καρατέρπος (Κοζάνης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 10' Σουνάς, 41' Ψυχογιός, 58' Ρένια, 76' Γκίνο
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ: Κοντουγουλίδης, Σιμηχανίδης, Κλάζογλου, Μπάμπαρης, Κιοζερίδης, Στασινόπουλος, Κόλα, Μισαηλίδης, Θεοδουλίφδης, Μαρκόπουλος
ΑΡΗΣ: Mπαϊμάκης, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Ψυχογιός (82' Λιόνης), Γκίνο, Σουνάς, Xιντασέλι, Σταυρόπουλος, Καπνίδης.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: