ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 2-1 [βίντεο]

Ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω όσοι έκατσαν να δουν το Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά οι ελαφρώς ανώτεροι γηπεδούχοι...
κατάφεραν εκτός από τις ευκαιρίες να έχουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα (2-1).

Ο Μητρόπουλος «ζωγράφισε» στο 18ο λεπτό, κάνοντας το 1-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο Πάρα έκανε το 1-1, ύστερα από ασίστ του Μάσα, που είπε «ευχαριστώ» στα… λάθη απειρίας των γηπεδούχων. Ο Μπουμάλ στο 34’ έκανε το 2-1, ενώ αν ήταν πιο προσεκτικός και ομαδικός θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς για τους νικητές, με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Δεν μέτρησε τέρμα του Ζησόπουλου στο φινάλε του πρώτου μέρους, αλλά φαίνεται πως έκανε λάθος ο εορτάζων, Σταύρος Μάνταλος, καθώς δεν φαίνεται πως υπήρχε φάουλ πάνω στον Τασούλη.

Έφθασε του έξι πόντους η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου, που είχε νικήσει και στην πρεμιέρα τον Εργοτέλη, ενώ έχασε στο τέλος από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Οι Αρκάδες τα καταφέρνουν στην Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα ζορίζονται μέχρι στιγμής, καθώς έχουν νικήσει τον Λεβαδειακό και εκτός από τον Πανιώνιο έχασαν και από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη αγωνιστική.

Το ματς
Από το… καλημέρα φάνηκε ότι το παιχνίδι θα ήταν καλό, καθώς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, με ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, που έπαιξαν πολύ ανοιχτά. Ο Πανιώνιος είχε ευκαιρία μόλις στο πρώτο λεπτό με την κεφαλιά του Χατζηισαΐα, ύστερα την εκτέλεση φάουλ του Μπουμάλ. Ο Αστέρας απάντησε πέντε λεπτά αργότερα, Μπακασέτα να απειλεί, ύστερα από το λάθος αντίπαλου τερματοφύλακα. Η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια, αλλά το ματς ήταν πολύ… ροκ και θα μπορούσε το είχε φέρει τούμπα η ομάδα της Αρκαδίας.

Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν χάρις στο πανέμορφο τέρμα του Μητρόπουλο, που… εκτέλεσε έξω από την περιοχη. Στο 6’ ο Πανιώνιος δεν είχε πληρώσει τα επιπόλαιο λάθος του Γιανακόπουλου, αλλά στο 22’ αυτά της άμυνας του τα εκμεταλλεύτηκαν οι Μάσα-Πάρα με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στα δίχτα του Έλληνα πορτιέρο. Από εκεί και πέρα ο Αστέρας ανέβηκε και απέκτησε τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Πανιώνιος πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Αυτή την φορά ο Μπουμάλ που ήταν αρκετά δραστήριος στο πρώτο μέρος, χρίστηκε σκόρερ. Οι «κυανέρυθροι» είχαν την κατοχή και στο 35’ έφθασε στο 59% υπέρ τους.

Μέχρι το τέλος ο Αστέρας ήταν αυτός που πλησίασε πιο κοντά στο γκολ. Αρχικά στο 39’ είχε διπλή ευκαιρία, με τον Ρόλε να πιάνει καλό σουτ, αλλά τον Γιαννακόπουλο να διώχνει, ενώ στη συνέχεια της φάσης η άμυνα του Πανιώνιου αδράνησε και ο Πάρα έπιασε το σουτ και η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά, ύστερα από κόντρες, όμως ο Παντίδος με ανάποδο ψαλιδάκι σχεδόν πάνω στην γραμμή στέρησε το 2-2 στον Αστέρα.

Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και στο δεύτερο μέρος. Η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή ήταν στο 55’ και την είχε ο Πανιώνιος, αλλά ο Μπουμάλ που βγήκε τετ α τετ με τον Κοσίτσκι, προτίμησε να τελειώσει μόνος του την φάση από το να δώσει στον Κολοβό και δεν ήρθε το 3-1.

Το ματς κύλησε κάτω έτσι μέχρι το φινάλε και κανείς δεν θα μπορούσε με ασφάλεια να προβλέψει το τι θα γίνει. Δηλαδή και τρίτο τέρμα για τον Πανιώνιο ήταν πιθανό να μπει και ισοφάριση από τον Αστέρα. Πιο δίκαιο θα ήταν να έρθει το 3-1, αλλά λίγο η απροσεξία των γηπεδούχων και η αντίδραση των Αρκάδων έμεινε το 2-1 μέχρι τέλους. Πάντως, ο Πανιώνιος δεν έκατσε καθόλου πάνω στο αποτέλεσμα, όπως έχει κάνει σε όλα του τα ματς μέχρι στιγμής.

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Παντίδος, Μπουμάλ (Μπούζας), Γιάννου, Σιώπης, Ιμπαγάσα (68’ Γκίνη), Χατζηισαΐας, Τασούλης, Κολοβός (90' Γκέζος), Αργυρόπουλος.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους οι: Παπαδόπουλος, Σμυρλής, Φούντας, Φουρλάνος.

Αστ. Τρίπολης (Βεργέτης):
Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης (76’ Μπαράλες), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Μουνάφο, Ουσέρο, Μάσα, Ρόλε (65’ Γιαννιώτας), Μπακασέτας (58’ Μπαντιμπανγκά), Πάρα.

Στον πάγκο των Αρκάδων έμειναν οι: Θεοδωρόπουλος, Μπι, Τσοκάνης, Γκοϊάν.

sport-fm

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: