ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης 2014 – 15 Αναγέννηση Εράτυρας – ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-2 (φωτο)

Νίκη πρόκριση με ανατροπή!!!
Σπουδαία πρόκριση για την ΑΕΠ το απόγευμα του Σαββάτου 6-9-2014 στο γήπεδο της Εράτυρας επί της τοπικής ομάδας.
Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας καλύτερα από τους γηπεδούχους παρότι βρέθηκαν να χάνουν – κόντρα στη ροή του παιχνιδιού – στο δεύτερο μέρος κάνανε την ανατροπή και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης.

Το φιλμ του αγώνα
3΄ ο Τραπεζανλίδης θα πασάρει στον Σαββούδη στα δεξιά αυτός θα βγάλει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι θα πιάσει την κεφαλιά ο Θεοδωρίδης η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι ξανά στο Θεοδωρίδη σουτ στην αγκαλιά του Ζαρκοδήμου.
12΄ πίεση των παικτών της ΑΕΠ ψηλά στην περιοχή των γηπεδούχων κλέψιμο της μπάλας η οποία θα φτάσει στον Τσίλη σουτ στη γωνία του Ζαρκοδήμου με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
14΄ νέο κλέψιμο του Τραπεζανλίδη στρώσιμο στο Θεοδωρίδη σουτ με δύναμη η μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
20΄ αντεπίθεση της ΑΕΠ η μπάλα στο Θεοδωρίδη απέναντι από τον Ζαρκοδήμο θα πλασάρει η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
31΄ επίθεση για τους γηπεδούχους από αριστερά με τον Τζιώτζη ο οποίος θα μπει μέσα στην περιοχή του Ζηνόβιου το σουτ όμως που θα κάνει θα διώξει στη κλειστή του γωνία ο κίπερ της ΑΕΠ.
33΄ γέμισμα του Τζιώτζη πίσω από την πλάτη των αμυντικών της ΑΕΠ ο Λαζαρίδης θα στοπάρει με το στήθος το σουτ όμως που θα κάνει θα καταλήξει στην αγκαλιά του Ζηνόβιου.
41΄κερδισμένο φάουλ από τα αριστερά εκτελεστής ο Τζιώτζης η μπάλα θα περάσει πάνω από αμυντικούς και επιθετικούς και θα καταλήξει στην απέναντι πλευρά της εστίας του Ζηνόβιου για το 1-0.
59΄ κερδισμένο φάουλ για την ΑΕΠ σε απόσταση περίπου 25 μέτρων από το τέρμα θα εκτελέσει ο Μετικάνος ο Ζαρκοδήμος θα αποκρούσει προσωρινά το ριμπάουντ ο Τραπεζανλίδης σουτ από πλάγια και 1-1.
61΄ στην επίθεση η ΑΕΠ με το Μετικάνο από δεξιά παράλληλη σέντρα στο πρώτο δοκάρι για λίγο δεν θα μπορέσει ο Τραπεζανλίδης να σκοράρει.
62΄ ο Δημόπουλος θα κινηθεί στο χώρο του κέντρου θα βρεθεί μέσα και πλάγια αριστερά στην περιοχή το σουτ που θα επιχειρήσει θα αποκρούσει υπέροχα ο Ζαρκοδήμος.
64΄ ο Σαββούδης με κάθετη μπαλιά θα βρει τον Αναστασίου μέσα στην περιοχή αυτός θα προσπαθήσει να νικήσει τον Ζαρκοδήμο νέο στοπ από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
86΄ στην επίθεση οι παίκτες της ΑΕΠ κάθετη μπαλιά τρύπα του Λιάμη στο Σαββούδη ωραία κίνηση και εκτέλεση από τον δεύτερο και το 1-2 μέσα σε πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων.
88΄ γέμισμα μέσα στην περιοχή της ΑΕΠ από το Μήλιο έξοδο του Ζηνόβιου στο ύψος του πέναλτι θα χάσει όμως την μπάλα η οποία θα φτάσει στο Τσίτσαρη σουτ πάνω στην γραμμή θα σώσει ο Αλεξανδρής.
92΄ στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ο Αναστασίου θα σουτάρει με δύναμη η μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάτο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ζούγρας με βοηθούς τους κ. κ. Τσιαμπάζη και Κουτζιακουντζίδη.

Αναγέννηση Εράτυρας (Βικιάρης) Ζαρκοδήμος Κίλης Μήλιος Δημητριάδης Μούστα Τσιόρκας Λαζαρίδης (78΄ Γκαραγκούνης) Αποστολόπουλος (46΄ Τσίτσαρης) Αντωνιάδης Μαυρίδης Τζιώτζης


ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς Γιαν.) Ζηνόβιος Τσίλης (46΄ λ.τ. Αναστασίου) Δημόπουλος Αλεξανδρής Ζερβανταρίδης Παπακωνσταντίνου Θεοδωρίδης (46΄ λ.τ. Βρόϊκος) Λιάμης Τραπεζανλίδης (90΄ Αποστόλου) Μετικάνος Σαββούδης

aepkaragiannion.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: