ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

26χρονη καλλονή έσκισε τα ρούχα της και πανηγύρισε σε γήπεδο όπως τη γέννησε η μαμά της! (VIDEO)

Με έναν ιδιαίτερο και… πικάντικο τρόπο, μαγνητίζοντας όλα τα (αντρικά) βλέμματα πανηγύρισε τη νίκη των Hawthorn Hawks επί των...
Sydney Swans στον τελικό της AFL (αυστραλιανό football) το μοντέλο Heather McCartney!

Η 26χρονη καλλονή, γεννημένη στη Σκωτία, έσκισε τα ρούχα της και άρχισε να χορεύει αισθησιακά, ανεβάζοντας τη… θερμοκρασία (και όχι μόνο) στα επίσημα του Cricket Ground της Μελβούρνης!

Χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση των ανδρών της ασφάλειας, οι οποίοι την πέταξαν στο έδαφος προκειμένου να της περάσουν χειροπέδες, καθώς η McCartney επιχείρησε να γίνει… ένα με τους θεατές σκαρφαλώνοντας πάνω από το προστατευτικό τζάμι, όπως τη γέννησε η μαμά της!

«Υποσχέθηκα πως αν νικούσαμε θα έβγαζα τα ρούχα μου. Ήταν μεγάλη νίκη και έπρεπε να τηρήσω την υπόσχεσή μου», τόνισε, υπογραμμίζοντας πως παραφέρθηκε λόγω του συνδυασμού αλκοόλ με χάπια που είχε καταναλώσει νωρίτερα.

Κάτι που δεν έπεισε ωστόσο τους δικαστές οι οποίοι της επέβαλαν πρόστιμο 160 λιρών, αφού πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο. Ψιλοπράγματα αν αναλογιστεί κανείς πως η McCartney δάγκωσε τους άνδρες που επιχείρησαν να τη συλλάβουν!


plektani

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: