ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Δευτέρα 29/9

Όσο περισσότερο αποδέχεσαι τις αποφάσεις που παίρνεις, τόσο λιγότερο χρειάζεσαι να τις αποδέχονται και οι άλλοι
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Γενικά: Έχεις την αντίληψη ότι κάτι θα αλλάξει. Πιθανόν να βρίσκεσαι εκτός ή να σχεδιάζεις ένα ταξίδι. Θα νιώσεις ελευθερία και κυρίως ότι μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες που σου αρέσουν. Έχεις κάποιες κρυφές σκέψεις που δεν θέλεις να ανακοινώσεις αλλά αυτό είναι καλό γιατί προστατεύεις τον παρορμητικό σου εαυτό.
Ερωτικά: Η σχετική άνεσή σου θα σε βοηθήσει να επιλύσεις διάφορα θέματα με τον Ζυγό και γενικά με οποιονδήποτε έχεις σταματήσει κάπως την επαφή μαζί του για διάφορους λόγους που στην ουσία μπορεί να ήταν τυπικοί. Επειδή έχεις ανάγκη να πάρεις και μια ρεβάνς, σήμερα θα έχεις την δυνατότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα ανοίγματα υπάρχουν και ίσως επανέρθει μια πρόταση την οποία πιθανόν να μην περίμενες και να είναι αρκετά δελεαστική. Αν ασχολείσαι με Νομικά θέματα, με τα ξενοδοχειακά ή οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με το εξωτερικό σίγουρα θα έχεις κάποια καλά νέα.
Γενικά: Η δυνατότητα να ξεπεράσεις τον εαυτό σου παρουσιάζεται σήμερα γιατί θα κάνεις υπερβάσεις που ούτε καν το περίμενες και οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πολύ δυναμικές και διαφορετικές. Η γνώση σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια κολλήματα που υπάρχουν μέσα σου.
Ερωτικά: Κριός, Δίδυμος, Τοξότης θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις θέαση και κυρίως θα σε ξεμπλοκάρουν από κάποιες φοβίες και ανασφάλειες. Εσένα το δικό σου πρόβλημα είναι η έλλειψη δράσης ή ο φόβος να κινηθείς προς το στόχο που σου δημιουργεί από την μια χαρά και από την άλλη ενοχές.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται μέσα στο καθημερινό σου πρόγραμμα να προσθέσεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις την άνεση της επιλογής που συνήθως φοβάσαι για να μην βγεις από τα καθιερωμένα σου.
Γενικά: Έχεις ελευθερία κινήσεων αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να ξεφύγεις για λίγο και αυτό πιθανόν να φανεί στους άλλους υπερβολικό. Η στήριξη βέβαια που θα πάρεις από κάποια άτομα που σου δίνουν μεγάλη θετικότητα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια κολλήματα που έχεις αυτή την στιγμή.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι να αλλάξεις κάπως τα άσχημα δεδομένα και να προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Για αυτό μπορεί να βγείτε έξω για να διασκεδάσετε και να είστε πιο ανέμελοι. Η επαφή με το Λιοντάρι θα είναι πολύ καλή γιατί έχετε αρκετά σημεία που ταιριάζετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να βρεθείς κοντά με άτομα τα οποία θα σου δώσουν την ευκαιρία να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση. Επειδή θα πάρεις συγκεκριμένη βοήθεια καλό είναι να μην σταματήσεις να ασχολείσαι με τον στόχο σου.
Γενικά: Έχεις μια διάθεση περισσότερο να παίξεις, παρά να ασχοληθείς με κάτι σοβαρό. Αυτό βέβαια μπορεί κατά βάθος να μην το εγκρίνεις γιατί έχεις πολλές δουλειές να τελειώσεις και δεν μπορεί να χάνεις τον καιρό σου εξαιτίας της εφηβικής σου ψυχολογίας. Η απόφαση για ένα παιδί σίγουρα θα σου δημιουργήσει ένα μικρό άγχος αλλά στην πορεία θα το ξεπεράσεις.
Ερωτικά: Καλό είναι να κινηθείς περισσότερο με ελευθερία και με μεγάλη άνεση στον τρόπο που σκέφτεσαι γιατί μόνο τότε θα κατακτήσεις τον στόχο σου που ίσως είναι και ένας Τοξότης. Η διάθεση να πεις αλήθειες μπορεί να μην συνάδει με την βασική σου ψυχολογία αλλά δεν κρατιέσαι, οπότε θα ξεφουρνίσεις διάφορα θέματα που σε απασχολούν.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να ασχολείσαι με πολλά θέματα αλλά από λίγο το καθένα. Αυτό σίγουρα δεν σε εξυπηρετεί γιατί έτσι δεν μπορείς να βρεις κάποιες ισορροπίες για να κερδίσεις και κάτι. Πάντως αν βρεθεί ένα άτομο να σου βάλει στο μυαλό μια δουλειά για το εξωτερικό, δεν θα πεις όχι.
Γενικά: Έχεις μια καλή προοπτική γιατί νιώθεις ότι μπορείς να ρισκάρεις, να παίξεις και να έχεις περισσότερη άνεση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς και διαπραγματεύεσαι πολλά πράγματα συγχρόνως και μέσα από εκεί να κερδίζεις σε όλα τα επίπεδα. Η διασκέδαση πάντως θα είναι κάτι που θα αναζητήσεις γιατί έχεις καιρό να δεις άτομα αγαπημένα και σου έχουν λείψει.
Ερωτικά: Έχεις αυτή την ερωτική σπιρτάδα που δείχνει ότι είσαι ένα πολύ ανεξάρτητο άτομο αλλά συγχρόνως και σίγουρος/η για τον εαυτό σου. Η ιδανική συμφωνία με κάποιο πρόσωπο είναι να έχει ο καθένας την αυτονομία του για να μην καταπιέζεται αλλά και η σχέση να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται συνέχεια εφόσον υπάρχει αμοιβαιότητα μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανοίγονται συνέχεια πόρτες και αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τις κρατήσεις ανοικτές με στόχο να τις εκμεταλλευτείς όσο μπορείς καλύτερα. Μην βρίσκεις όμως δικαιολογίες ότι το περιβάλλον δεν είναι αντίστοιχο των προσδοκιών σου γιατί θα πέσεις στην παγίδα που έχεις στήσει εσύ στον εαυτό σου.
Γενικά: Έχεις πολλά να κάνεις και ταυτόχρονα να βάλεις και την προσωπική σου σφραγίδα που συνήθως όταν γκρινιάζεις, την χάνεις. Το να έχεις πίστη για ένα συγκεκριμένο στόχο είναι η κινητήρια δύναμή σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο σίγουρα θα υπάρξουν πολλές ασάφειες και θα χρειαστεί μεγάλη εξυπνάδα από εσένα για να διακρίνεις το λάθος από το σωστό.
Ερωτικά: Πρόσεξε να μην τα μπερδέψεις γιατί μετά δεν θα μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες που θέλεις. Απόφυγε όσο μπορείς τις ενέσεις αλήθειας που πολλές φορές κάνεις ξαφνικά στο πρόσωπο που είστε μαζί γιατί εκεί γίνονται τα πολλά λάθη από την πλευρά σου. Διατήρησε όσο μπορείς την καλή εικόνα σου για να μην χαθούν τα θετικά. Η σχέση με τον Τοξότη μπορεί να σε απογειώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προοπτική για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα θα σου δώσει μια μεγάλη κινητικότητα. Για αυτό θα κανονίσεις να δεις πολλά άτομα με τα οποία πιθανόν να μην συμφωνείς, ακόμα και σε απλές λεπτομέρειες αλλά τουλάχιστον θα αποκτήσεις την εμπειρία από αυτούς. Η διασκόρπιση των οικονομικών σου για να πραγματοποιήσεις κάποια ακριβά γούστα σου ίσως σε βγάλει έξω από τους υπολογισμούς σου.
Γενικά: Έχεις καινούργιες προοπτικές για αυτό νιώθεις χαρά αλλά και ανακούφιση που ξεφορτώνεσαι πολλά από αυτά που κουβαλάς. Η διάθεσή σου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου θα σε απελευθερώσει από πολλά αρνητικά. Για αυτό σήμερα τουλάχιστον καλωσόρισε την ημέρα που έρχεται και δες θετικά ακόμα και τις δυσκολίες.
Ερωτικά: Έχεις την απάντηση έτοιμη για οτιδήποτε και αν σου συμβεί γιατί με τον τρόπο σου δείχνεις ότι έχεις αποφασίσει να κάνεις το καλύτερο για την σχέση σου αλλά και για την βελτίωση της ζωής σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις το μεγάλο άνοιγμα και πιθανόν με δική σου πρωτοβουλία να πας να ζητήσεις κάπου μια δουλειά ή να κάνεις μια πολύ άνετη προσέγγιση που σίγουρα θα είναι από την πλευρά σου ό, τι καλύτερο έχεις να επιδείξεις.
Γενικά: Θέλεις να διεκδικήσεις πολλά από αυτά που πιστεύεις ότι σου ανήκουν για αυτό θα βγεις δυναμικά για να κατακτήσεις ακόμα και ένα ακίνητο που εδώ και καιρό επιθυμούσες χωρίς όμως καμία επιτυχία. Τώρα οι περιστάσεις αλλάζουν και σίγουρα θα νιώθεις μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα να κάνεις τις επιθυμίες σου πραγματικότητα.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Δίδυμο ή Τοξότη θα σου αλλάξει κάπως τις προοπτικές σου γιατί διεκδικείς αλλά με ένα ευχάριστο τρόπο, πολύ πιο άνετο και απελευθερωμένο. Πάντως η διάθεσή σου θα σε σπρώξει να κάνεις νέες γνωριμίες και να είσαι ο εαυτός σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι προοπτικές σου είναι αρκετά καλές γιατί κάπως βάζεις τα πράγματα στην θέση τους. Μερικές φορές χρειάζεσαι δυναμισμό και όχι παθητικότητα για να κερδίσεις αυτά που θέλεις. Πάντως οι γνωριμίες στην προκειμένη φάση βοηθάνε να μεγαλώσεις την φήμη σου κατά κάποιο τρόπο.
Γενικά: Η συγκεκριμένη ημέρα πιθανόν να είναι όπως την περίμενες, αν μάλιστα είχες σχεδιάσει κάποια πράγματα θα γίνουν όλα στα μέτρα σου. Αρκεί να κρατήσεις τις υποσχέσεις που έχεις δώσει κυρίως στον εαυτό σου. Είναι δύσκολο να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα αλλά αν το επιδιώξεις και κάπως πιεστείς θα δεις ότι μπορείς να το κάνεις.
Ερωτικά: Κάνεις αισιόδοξες σκέψεις για αυτό μπορείς να αντιμετωπίσεις μια κρίση που ήδη περνάς με ένα άτομο. Θα παίξει βέβαια ρόλο ο τρόπος που θα διαχειριστείς την κρίση γιατί αν ψάχνεσαι αλλού, σίγουρα θα μαθευτεί αργά ή γρήγορα. Αν λοιπόν θέλεις να είσαι μαζί με το συγκεκριμένο άτομο κάνε υπομονή και κινήσου με αγάπη και αλήθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Τις πόρτες θα τις ανοίξεις εσύ και εσύ θα είσαι υπεύθυνος/η για το πώς θα πάει μια κατάσταση. Για αυτό φρόντισε να μην βγεις καθόλου από το παιχνίδι για να μπορέσεις να κερδίσεις αυτά που σου ανήκουν.
Γενικά: Αποφεύγεις να εμφανιστείς όπως σε ξέρουν οι άλλοι. Για αυτό πάλι θα εκπλήξεις κάποια άτομα που είναι γύρω σου με τον τρόπο που ελίσσεσαι και ξεγλιστράς από κάποιες καταστάσεις που συνήθως δεν αντέχεις. Η φιλανθρωπική διάθεση και γενικά το να βοηθήσεις είναι ένα κομμάτι πολύ δικό σου που εκδηλώνεται συχνά και μόλις βρίσκεις την ευκαιρία το κάνεις χωρίς να το γνωρίζει κανένας.
Ερωτικά: Έχεις μια ιδιαιτερότητα η οποία τελικά μετράει πάρα πολύ σε ένα πρόσωπο επειδή φαίνεται ότι δεν είσαι «του σωρού». Η σχέση με τον Τοξότη σίγουρα δεν είναι συνηθισμένη αλλά τουλάχιστον θα είσαι με ένα πρόσωπο που θα σε ξεκλειδώνει εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς με κάποιο τρόπο την περιπέτεια για αυτό προσπαθείς να κάνεις διαφορετικά πράγματα από τα συνηθισμένα. Για αυτό θα δοκιμάσεις ακόμα και ένα μακρινό ταξίδι το οποίο όμως θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.
Γενικά: Η δικαίωση θα έρθει σήμερα για αυτό να έχεις την ετοιμότητα για να δεχτείς την καλή ενέργεια. Σίγουρα δεν είσαι άμοιρος/η ευθυνών αλλά θα πάρεις τα καλύτερα από τον κύκλο σου και θα αναγνωριστείς από φίλους σου που άλλες φορές υπήρχε απομάκρυνση.
Ερωτικά: Θα νιώσεις χαρά γιατί με τον τρόπο σου θα είσαι κοντά με το πρόσωπο που θέλεις. Κατά κάποιο τρόπο θα σπάσει ο πάγος αν υπήρχε μεταξύ σας και αυτό θα είναι το πιο θετικό της υπόθεσης, κυρίως αν σχετίζεσαι με Λιοντάρι ή Ζυγό. Αν είσαι με Καρκίνο ή Ιχθύ η σχέση θα απελευθερωθεί από τα πολλά στεγανά που κρατάει κυρίως το άλλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάτι θα υπογράψεις ή θα εισπράξεις που θα σε κάνει να χαρείς γιατί όντως έχεις προσπαθήσει πάρα πολύ. Το καλό είναι ότι μια πρόσφατη συνεργασία μπορεί να σε κούρασε αλλά τώρα σου δίνει τα μέγιστα.
Γενικά: Υπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα αυτή την στιγμή στην ζωή σου που αναγκαστικά σε βγάζει από την αδράνεια και κυρίως από κάποιες φανταστικές προοπτικές. Η κοινωνικότητα θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με άτομα που πιθανόν γνωρίζουν κάτι παραπάνω σχετικά με τις υποθέσεις σου.
Ερωτικά: Έχεις έντονη προαίσθηση ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα γυρίσει και μάλιστα θα σου κάνει και μια πολύ σοβαρή πρόταση. Να ακούσεις την διαίσθησή σου γιατί τις πιο πολλές φορές έτσι παίρνεις τα μηνύματά σου. Αν σε ενδιαφέρει ένας Δίδυμος, Παρθένος θα ξεκαθαρίσεις κάπως το τοπίο με ένα πολύ έντονο τρόπο γιατί δεν σου αρέσει να διατηρείς πεποιθήσεις που μπορεί να σε οδηγούν σε λάθος δρόμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η στάση ενός συνεργάτη που σε βάζει σε σκέψεις, σε ταρακουνάει να κάνεις κάτι το διαφορετικό. Σήμερα θα σου αποδείξει ότι μπορείς, αρκεί να εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό σου αλλά και κάποιους άλλους γιατί συνήθως βλέπεις στα άλλα άτομα αυτό που θέλεις να δεις εσύ και όχι την αλήθεια. Τώρα το τοπίο είναι πιο ξεκάθαρο. Προχώρα.

astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: